ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΘΕΜΑ με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ Τριφυλίας τέθηκε σε προ ημερήσιας διάταξης θέμα στο πρόσφατο Δ.Σ. Τριφυλίας, καθώς στελέχη της αντιπολίτευσης ζήτησαν εξηγήσεις για τους φουσκωμένους λογαριασμούς που έρχονται σε πολίτες αλλά και την διακοπή ύδρευσης σε άπορες οικογένειες.
Το ζήτημα χωρίς όμως να απαντηθεί πιάνοντας στον..ύπνο την πλειοψηφία έθεσε επιτακτικά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ανδρινόπουλος καθώς οι πολίτες εξέφρασαν δεκάδες παράπονα για τους λογαριασμούς του νερού ζητώντας απαντήσεις. Έφερε ως παράδειγμά αντίστοιχα τέλη για κλειστά διαμερίσματα σε μεγάλους Δήμους της Αττικής, ενώ ζήτησε ενημέρωση για το εξορθολογισμό των τελών σε όλες τις δημοτικές ενότητες, καθώς η Δ.Ε. Κυπαρισσίας ως γνωστόν καταβάλλει τα περισσότερα τέλη μαζί με το πολιτιστικό τέλος το οποίο δεν είχε αποδοθεί.
Σχολιάζοντας το θέμα ο κ. Κατσίβελας υποστήριξε ότι πριν ενοποιηθεί η υπηρεσία υπήρχε συγκεκριμένη πολιτική για τις χρεώσεις στην Κυπαρισσία , αλλά όταν επεκτάθηκε η διοίκηση ακολούθησε αρχικά την αρχική πολιτική για τις χρεώσεις.  Σε ότι αφορά το πολιτιστικό τέλος το απέδωσε- αφού ο Δήμος ουδέποτε το κατάργησε- σε αποφάσεις προηγουμένων Δημοτικών αρχών, χωρίς όμως να απαντά αν υπάρχει ανταποδοτικότητα. 
Ωστόσο σε ορισμένες περιοχές δεν υπήρχαν ποτέ μετρήσεις με αποτέλεσμα τώρα να υπάρχει ενιαία χρέωση σε όλους σχεδόν, αλλά για τα επιμέρους προβλήματα ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι  στο επόμενο Δ.Σ. θα παραστείο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους λογαριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages