ΑΡΩΜΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΑΡΩΜΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Επίσκεψη σε ελαιοτριβείο στην περιοχή των Γαργαλιάνων και γεύμα στην εξοχή περιελάμβανε, ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες, η πρώτη ημέρα του Διεθνή διαγωνισμού ελαιόλαδου «ATHIOOC 2017» για τους κριτές όπου αποτελεί ξεχωριστό ενδιαφέρον το γεγονός ότι ανάμεσα στους κριτές συγκαταλέγεται και ως γευσιγνώστης κριτής ο Γαργαλιανιώτης Κώστας Μπουλουλής. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας οι κριτές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου «Αυριλιώνης» το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των Γαργαλιάνων. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Σπύρος Αυριλιώνης όπου μετά από μια σύντομη περιήγηση στις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου συζητήθηκαν θέματα διάφορα θέματα τα οποία αφορούν την διαδικασία της έκθλιψης και παραγωγής του ελαιολάδου στην περιοχή μας.

Στη συνέχεια οι κριτές βρέθηκαν στον Λαγκούβαρδο και συγκεκριμένα στον ελαιώνα του γεωπόνου Κώστα Μπουλουλή όπου ο δήμος Τριφυλίας, παρουσία του αντιδημάρχου ΤριφυλίαςΠαναγιώτη Τσίγγανου, παρέθεσε γεύμα (πικνίκ) με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.
Την Τρίτη το απόγευμα η διήμερη επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγησηστον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως της Σωτήρος στους Χριστιάνους, ενώ το βράδυ ο δήμος Τριφυλίας παρέθεσε στους κριτές γεύμα σε ταβέρνα στη Μαραθόπολη όπου εκεί παραδόθηκαν και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους κριτές. ΙΩΑΝ. ΜΠ. σε συνεργασία με το gargalainoionline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages