Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

......ΣΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
 ΦΩΤΙΕΣ άναψε όπως γράψαμε στην στήλη μας Τριφυλιακά και Αιχμηρά το ψηφοδέλτιο με τον...Καραγκιόζη που βρέθηκε στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για τις δημαιρεσίες, όπου φανερά ενοχλημένος ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας.
Ο κ. Καλκαβούρας τόνισε πριν την συζήτηση ότι οι αιρετοί που επέλεξε ο λαός εκφράζουν τις πολιτικές του Δήμου με την ψήφο να αποκτά την δύναμη για το μέλλον του τόπου, προσθέτοντας ότι ο θύτης με το ψηφοδέλτιο είναι ανεύθυνος κάνοντας παραλληλισμό με το φαινόμενο της κουκούλας στην Κατοχή, χαρακτηρίζοντας φασίστες όσους υιοθετούν τέτοιες ιδεοληψίες, καταλήγοντας ότι δέχεται την κριτική μέσα από τους νόμους που διέπουν την λειτουργία του Δημοτικού συμβουλίου ευχόμενος να μην συμβεί ανάλογο γεγονός στο εγγύς μέλλον.
Το συμβάν πάντως καταδικάστηκε από τις παρατάξεις καθώς η ψηφοφορία ήταν μυστική ενώ αποτελεί γεγονός ότι σε τοποθετήσεις του οι κ. Ανδρινόπουλος και Κουκούμης επισήμαναν ότι ο φασισμός έχει μόνο ένα χρώμα και αυτό είναι το μαύρο. Πάντως είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε ψηφοφορία στο οικείο Δημοτικό συμβούλιο του Καλλικρατικού Δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages