ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Ν.Δ. -ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Ν.Δ. -ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΡΠΑΣΤΟ
Δε φτάνει που ως κράτος, η επίσημη οργανωμένη πολιτεία δεν μπορεί ακόμη, εδώ και πολλά χρόνια, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, μια νέα «γερή» κόντρα ήρθε να δώσει άλλη διάσταση στο μείζον ζήτημα, που έχοντας περάσει στην κυριολεξία από 40 κύματα βρίσκεται ακόμη, με έναν τρόπο στον… αέρα.
Όλα ξεκίνησαν όταν 10 βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης, κατέθεσαν επερώτηση στη Βουλή, καυτηριάζοντας μεταξύ άλλων τη μεγάλη καθυστέρηση. Η αντίδραση της Περιφέρειας ήταν άμεση, με τον Πέτρο Τατούλη να κάνει λόγο για λαϊκισμό και «πολιτικά πρόσωπα, που προκειμένου να συντηρηθούν στη ζωή, βρίσκουν την εύκολη λύση, με ψέματα και μισές αλήθειες να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους, έστω και αν υπονομεύουν αφενός την παράταξη στην οποία ανήκουν, αλλά κυρίως το συμφέρον των πολιτών και του τόπου. Αυτά τα πολιτικά πρόσωπα, όμως, που υπηρετούν το ψεύδος και τον λαϊκισμό, έχουν αποδειχθεί πια εντελώς αναλώσιμα. Ο λαϊκισμός δεν αγαπά τους θεσμούς. Τους αποστρέφεται. Δεν πρεσβεύει τη συναίνεση. Γιατί τον αποδυναμώνει.
tata
Δεν επιδιώκει τη συνεργασία. Είναι ερπετό που τρέφεται από την μιζέρια και την διαίρεση», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατούλης, ενώ αίσθηση προκάλεσε η τηλεοπτική «κόντρα» που είχαν στον… αέρα του Best – tv ο βουλευτής της ΝΔ που υπογράφει την επερώτηση και φέρεται να είναι και ο συντάκτης της, Κώστας Βλάσσης και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου. Η κα Νικολάκου, δήλωσε πως δεν μπορεί να πιστέψει στην εξέλιξη αυτή, εξηγώντας τους λόγους, κάνοντας ειδική μνεία σε όσα έχουν προηγηθεί. «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι τον Ιούλιο του 2013 όταν εμείς ανακοινώσαμε επίσημα τον ανάδοχο από τον διεθνή διαγωνισμό, παρουσία τριών υπουργών της κυβέρνησης της ΝΔ και άλλων εκπρόσωπων του κόμματος, θα έφτανε η στιγμή να κατατεθεί στη Βουλή επερώτηση – κατηγορώ, 10 βουλευτών της, η οποία θα συνδέει τον κ. Τατούλη με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Αυτό, πραγματικά, ξεπερνά και τη φαντασία μου και την πολιτική μου λογική», επεσήμανε η κα Νικολάκου και συνέχισε. «Επειδή οι πολίτες δεν ξεχνούν ποτέ, θέλω να υπενθυμίσω πως η τιμή του διαγωνισμού μας, είναι γνωστή στη ΝΔ από την ημέρα που ανακοινώθηκε η ανάδοχος εταιρεία», δήλωσε η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, η οποία δεν άφησε ασχολίαστες τις τότε δηλώσεις των στελεχών της ΝΔ, που μεταξύ πολλών άλλων, έκαναν λόγο για ένα πρωτοποριακό έργο. «Δε φανταζόμουν ποτέ  ότι θα άκουγα τον κ. Βλάσση και θα έβλεπα και τους υπόλοιπους να λένε ότι δεν ήξεραν την τιμή, να κάνουν αναφορά σε 120 ευρώ τον τόνο και να επισημαίνουν ότι δε θέλουν οι δήμαρχοι», ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης η οποία απάντησε και στα της καθυστέρησης. «Δε γνωρίζετε ποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση; Όλοι αυτοί που καθυστερούσαν μετά την υπογραφή της σύμβασης, είναι δυνατό να μας εγκαλεί η ΝΔ; Ο κ. Σαμαράς, ήταν ο ίδιος αυτός που μιλούσε σε όλους τους τόνους υπέρ του έργου! Είναι δυνατόν τώρα να ισχυρίζονται πως  ο κ. Τατούλης ταυτίζεται με το ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δυνατό σε μια εποχή με τόσα προβλήματα στην κοινωνία οι βουλευτές της Πελοποννήσου που όλοι έχουν υπογράψει τα μνημόνια, να φέρονται έτσι;», διερωτήθηκε η κα Νικολάκου, η οποία είχε έναν έντονο τηλεοπτικό διάλογο με τον κ. Βλάσση, ο οποίος προχώρησε σε αιχμές κατά του Πέτρου Τατούλη με πολιτικές αναφορές. «Η αλήθεια είναι ότι όντως το 2014 εμείς στηρίξαμε τον κ. Τατούλη για περιφερειάρχη κι εγώ προσωπικά, η αλήθεια όμως είναι επίσης, πως μας πρόδωσε ο άνθρωπος, παρόλο που του δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία, όταν έριξε την κυβέρνηση Καραμανλή, γιατί αυτός ήταν που ξεκίνησε την αποδόμηση του τότε πρωθυπουργού με το που έφυγε από τη ΝΔ. Ο κ. Τατούλης ήταν αυτός που πήγε στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου για να βγει περιφερειάρχης και μετά είπε πως είναι ανεξάρτητος», είπε ο κ. Βλάσσης ο οποίος επεσήμανε πως η τιμή βγήκε στον αέρα μετά το ελεγκτικό συνέδριο, το 2015.

ΤΟΝ Κ. ΒΛΑΣΣΗ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ» ΩΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΝΤΑΣ

Παρέμβαση για το θέμα, έκανε καλεσμένος σε εκπομπή της τηλεόρασης Best και του Κώστα Τσερεντζούλια και ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Περικλής Μαντάς, ο οποίος ήταν για χρόνια πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ στη Μεσσηνία και έκανε λόγο για μια «πολύ λάθος κίνηση». «Υπάρχουν αρκετές ανακρίβειες στην επερώτηση», ανέφερε ο κ. Μαντάς, ο οποίος επεσήμανε πως δεν αντικατοπτρίζεται η πραγματικότητα και χαρακτήρισε ως συντάκτη τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Βλάση, εκφράζοντας παράλληλα τον ενδοιασμό του, για το κατά πόσο οι υπόλοιποι υπογράφοντες βουλευτές της ΝΔ έχουν πλήρη ενημέρωση για το περιεχόμενο των όσων γράφονται. Μεταξύ άλλων ο κ. Μαντάς, εξαπολύει δριμεία επίθεση στον κ. Βλάση σημειώνοντας «πως είναι δυνατόν να μοιράζει χρίσματα και στηρίξεις» και αναφέρει πως τα στελέχη της ΝΔ «που είναι ο κορμός της παράταξης Τατούλη θα συνεχίσουν απρόσκοπτα να στηρίζουν το έργο με αξιοπρέπεια και συνέπεια, όπως έχουν άλλωστε για αυτό ψηφιστεί από τους πολίτες της Πελοποννήσου».
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
-«ΜΠΕΤΟΝ» η παράταξη Τατούλη για τα σκουπίδια! Πολιτική απάντηση από τον περιφερειάρχη στους 10 βουλευτές της Ν.Δ. με αιχμές για λαϊκισμό…
- ΒΕΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Κ. ΒΛΑΣΗ ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑ
- ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Η UNICEF: Παιδιά σε… κρίση! 1 ΣΤΑ 2 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  • ΑΠΟ EUROBANK: Βράβευση των αρίστων των  Πανελλαδικών!
  • ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΣ: Στο «παιχνίδι» του πετρελαίου το οικόπεδο 10!
  • ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ: Εκδήλωση από τους Μεσσήνιους Συγγραφείς
  • ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ: Αστυνομικοί από την Τριφυλία φεύγουν σε νησιά του Αιγαίου για φύλαξη σε hot spot!!!
  • ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ συνεχίζεται το 6ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος
  • ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Όχι» για ΔΕΗ και δίωξη του Π. Κουφαλάκου
  • Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

  • ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
  • ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι - συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages