ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ 2-1 Ο ΑΟΚ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΕΛΛΟ ΑΓΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ 2-1 Ο ΑΟΚ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΕΛΛΟ ΑΓΡΑ

ΔΙΑ πυρός και σιδήρου πήρε την μεγάλη νίκη του ο Α.Ο. Κυπαρισσίας κερδίζοντας με 2-1 την ομάδα του Τέλλου Άγρα στην έδρα του, με ένταση όμως που δημιουργήθηκε αδικαιολόγητα προς το τελευταίο 15 λεπτό της συνάντησης που ευτυχώς αποφορτίστηκε άμεσα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο ΑΟΚ μπήκε με άνεση στον αγωνιστικό χώρο έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας κάνοντας προσεγμένες φάσεις. Ο ρυθμός ήταν δυνατός καθώς μετά από δύο δοκάρια που είχαν σημειωθεί κοντά στο 12ο λεπτό, τελικά στο 15ο λεπτό κοντά στο άκρο της μικρής περιοχής ο Γιώργος Σούπουλι βρήκε την ευκαιρία να σουτάρει εύστοχα με την μπάλα να φτάνει στα δίχτυα του Λαμπίρη κάνοντας το 1-0. Το ίδιο σκορ διατηρήθηκε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με εκατέρωθεν ευκαιρίες χωρίς όμως να τελεσφορήσουν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο..
Στην επανάληψη όμως είχαμε τις ανατροπές. Η πρώτη αλλαγή έγινε από τον Τέλλο Άγρα καθώς βγήκε ο Πατσιώτης και αναπληρώθηκε από τον Στασινόπουλο μετά από απόφαση του προπονητή των Γαργαλιάνων. Για τον ΑΟΚ κοντά στο 60ο λεπτό έγινε η πρώτη αλλαγή καθώς βγήκε ο Ανδρεόπουλος και μπήκε στο παιχνίδι ο Θεοχαρόπουλος. Ο Τέλλος Άγρας έκανε μια ακόμα αλλαγή με τον Αναστόπουλο για να εισέλθει ο Καμινάρης. Κοντά στο 84ο λεπτό της συνάντησης ανατράπηκε ο τελευταίος παίκτης με επιθετική ενέργεια κοντά στο τέρμα του Λαμπίρη ο οποίος δεν ενήργησε σωστά. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Ψηλοπαναγιώτης υπέδειξε πέναλντι το οποίο εκτέλεσε ο Π. Γιαννόπουλος κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ωστόσο λίγο αργότερα ο Τζωρτζίνης στο 87ο λεπτό μετά από φάουλ και κεφαλιά μείωσε το αποτέλεσμα στο 2-1 με το οποίο έληξε ο αγώνας. Ακολούθησε μικρή ένταση για τις υποδείξεις του διαιτητή μέχρι το 3λεπτό των καθυστερήσεων.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μητρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Κωστναντόπουλος, Ανδρεόπουλος, Τσιμόπουλος, Σούπολι, Ζαφείρης.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Τζωρτζίνης, Γεωργακόπουλος, Μπούμπα, Μπουντάς, Αναστόπουλος, Νικολόπουλος, Πατσιώτης, Διακουμής, Ανδρώνης, Γεωργόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages