ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΤΗΝ πάγια θέση του ότι το δρόμος Καλονερό-Τσακώνα αποτελεί κοινή διεκδίκηση των φορέων για την ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου, επανέλαβε σε αποκλειστική δήλωση του στον ιστότοπο www.kyparissianews.com του υπογράφοντος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αμαλιάδα και την σύσκεψη με φορείς της Ηλείας, καθώς ανάπτυξη χωρίς διευρωπαικούς άξονες μαζί με την Ολυμπία οδό, δεν υφίσταται.
Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας τόνισε μεταξύ άλλων ότι "εκπτώσεις στα οδικά έργα που οδηγούν την περιφερειακή ανάπτυξη δεν μπορούν να γίνουν" αλλά και ότι "τα στελέχη της κυβέρνησης όπως και ο υφυπουργός Οικονομίας που είναι Μεσσήνιους γνωρίζουν την σημασία αλλά και την βαρύτητα της πρόσφατης σύσκεψης" . Ο κ. Κατσιφάρας είναι πολύ καλά διαβασμένος για τα οδικά έργα, καθώς σε κάθε εκδήλωση θέτει ως προτεραιότητα τους οδικούς άξονες, ενώ το μεγάλο θετικό πρόσημο είναι ότι έχει πλήρη ταύτιση και με τις απόψεις της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Καταλήγοντας μάλιστα στην επικοινωνία μαζί του μετά από ερώτησή μας για την μοναδική ευκαιρία που υπάρχει μέσω του ΕΣΠΑ και των ευρπωαικών κονδυλίων, αποσαφήνισε ότι "ήρθε ο καιρός από τα λόγια να περάσουμε στις πράξεις" αποδεικνύοντας ότι το όραμα για την Δυτική Πελοπόννησο είναι κοινό με όλους τους φορείς. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages