ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ!

Φουλ… στις συμμορίες η Καλαμάτα, με την Αστυνομία να δρα άμεσα ωστόσο, και να προλαβαίνει τις περισσότερες αυτές εν τη γενέσει τους, όπως συνέβη πρόσφατα με τους πιτσιρικάδες και τους δύο ανηλίκους. Μια ημέρα μετά τις διαρρήξεις σε σπίτια ηλικιωμένων, τους οποίους για ευνόητους λόγους είχαν βάλει στο μάτι, αφού ζουν συνήθως μόνοι στα χωριά και λαμβάνουν σύνταξη, αστυνομικοί των Τμημάτων του Μελιγαλά και της Μεσσήνης, σε συνεργασία με αυτούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνέλαβαν δύο από τους τέσσερις μιας ακόμη, νέας συμμορίας.
Συγκεκριμένα σε χωριό της Καλαμάτας, συνελήφθη ένας 36χρονος και ένας 40χρονος, ενώ αναζητούνται και ένας 25χρονος και ένας 30χρονος συνεργοί τους. Οι νεαροί, που είχαν συστήσει συμμορία, μπαίνοντας σε σπίτια ηλικιωμένων, ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου της 25ης Μαρτίου, «μπούκαραν» στο σπίτι ενός αρκετά μεγάλου άνδρα, σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας, τον οποίο ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και αφού δε βρήκαν χρήματα, του πήραν το ρολόι, το κινητό και διάφορα τρόφιμα(!!!).
Την ίδια νύχτα, χτύπησαν ένα ακόμη σπίτι, αυτή τη φορά στη Μεσσήνη, όπου και πάλι με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν την 70χρονη αλλοδαπή που διέμενε εκεί και της πήραν διάφορα κοσμήματα! Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από τα Αστυνομικά Τμήματα Μελιγαλά και Μεσσήνης, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages