ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ η εγκληματικότητα ξανά στα Φιλιατρά τους κατοίκους της περιοχής. Μετά τις κλοπές σε οικίες, σε εργαλεία μέχρι και αγγούρια, τώρα οι δράστες ακόμα και ανήμερα της εθνικής επετείου βρήκαν τρόπο να δράσουν ακόμα και σε πρώην αιρετούς.
Για την ιστορία να θυμίσουμε όι στις 21/6/2012 δράστες είχαν ληστέψει το σπίτι του πρώην Δημάρχου Φιλιατρών Γιάννη Γκότση τον οποίο φίμωσαν και έδεσαν, ενώ είχαν επιχειρήσει να μπουκάρουν σε σπίτι δημοτικού συμβούλου παλιότερα. Αυτή την φορά ανήμερα 25η Μαρτίου οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στην κατοικία του πρώην Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια στο Χαλαζώνι όπως και σε γιετονικό σπίτι, την ώρα που ο πρώην Δήμαρχος βρισκόταν στις εορταστικές εκδηλώσεις των Φιλιατρών.
Στην αγροτική κατοικία μάλιστα όταν επέστρεψαν στην οικία τους μαζί με τη σύζυγό του, βρήκαν τα δωμάτια άνω κάτω, παρά το γεγονός ότι η οικία φυλάσσεται από κυνηγετικά σκυλιά. Το ίδιο 24ωρο σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκαν άλλα δύο συμβάντα στην ευρύτερη περιφέρεια της Κυπαρισσίας. Οι πολίτες όπως και φορείς έχουν ζητήσει ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής, χωρίς καταργήσεις εκφράζοντας την άποψη ότι οι αρμόδιοι παράγοντες συνεχίζουν την πολιτική των ασκήσεων επί χάρτου χωρίς να υπολογίζουν τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών στα πλαίσια μνημονιακών δεσμεύσεων...
Γ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages