Χρυσό μετάλλιο η Γιακουμοπούλου στο 1st European multi G1 Championship - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Χρυσό μετάλλιο η Γιακουμοπούλου στο 1st European multi G1 Championship

Οι διακρίσεις φαίνετε να συνεχίζονται σε μεγάλες διοργανώσεις για την πρωταθλήτρια Ελλάδος των -53kg γυναικών Γιακουμοπούλου Άννα του Α Σ Κυπαρισσίας, οι οποία αγωνίστηκε στην κατηγορία νέων -53kg (U-21) στο 1st Εuropean multi GChampionship που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας 2-4/6.
Έπειτα από 3 δυνατούς αγώνες ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο , δείχνοντας έτσι το πολύ καλό επίπεδο που βρίσκεται , ώστε να πρωτοστατεί σε τέτοιες διοργανώσεις. Με τη διάκρισή της αυτή εξασφάλισε την αυτόματη πρόκριση της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων -21 ετών (U21), που ήταν ο στόχος της σε αυτή τη διοργάνωση.
Ο προπονητής του συλλόγου Αλεξόπουλος Παναγιώτης δήλωσε : Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία της αθλήτριας, γιατί δουλεύει σκληρά και της αξίζουν τα καλύτερα. Έτσι έδειξε από τον 1Ο αγώνα κιόλας ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και ότι ήθελε πολύ αυτή την πρόκριση στο πανευρωπαϊκό. Κερδίζοντας έτσι την Τουρκάλα αθλήτρια στον 1Ο αγώνα (14-10), την Ρωσίδα αθλήτρια στον 2Ο αγώνα (20-10), και στον τελικό κερδίζοντας επίσης την αθλήτρια από την Τουρκιά (23-3), κατάφερε όχι μόνο να πάρει την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό αλλά να κατακτήσει και το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας την υπεροχή της στην κατηγορία.
Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της εύχεται καλή επιτυχία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να συνεχίσει με την ίδια θέρμη και Ζήλο ώστε να πραγματοποιεί τους στόχους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages