ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΖΗΤΑ Η ΚΕΔΕ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΖΗΤΑ Η ΚΕΔΕ

Γ. Πατούλης: Είναι ιστορική ευθύνη όλων μας να αντιδράσουμε, αναγκαία η υλοποίηση Δημοψηφίσματος – Δεν μπορεί να λαμβάνεται καμία δεσμευτική απόφαση, χωρίς η απόφαση αυτή να διαθέτει την έγκριση και αποδοχή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού 
Το αίτημα να διεξαχθεί Δημοψήφισμα, με μοναδικό και ξεκάθαρο ερώτημα την επικύρωση ή μη του περιεχομένου της συμφωνίας με το Κράτος των Σκοπίων διατυπώνει μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης «είναι ιστορική ευθύνη όλων μας να αντιδράσουμε. Η κατάθεση της πρότασής μας για την υλοποίηση Δημοψηφίσματος έχει συμβολική, αλλά και ουσιαστική αξία. Δεν μπορεί να λαμβάνεται μια δεσμευτική απόφαση, χωρίς αυτή να διαθέτει την έγκριση και αποδοχή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. 
«Καμία κυβέρνηση, από κανένα κόμμα ή συνασπισμό κομμάτων που μπορεί να διαθέτει πρόσκαιρη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να δεσμεύσει την Πατρίδα μας και τις επόμενες γενιές με αποφάσεις της, που δημιουργούν τετελεσμένα, που δύσκολα ανατρέπονται στο μέλλον» σημείωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και συμπλήρωσε: «Κανείς δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να επικαλεστεί την πλειοψηφία που διαθέτει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά ποτέ τα τέσσερα χρόνια, για να πάρει μια απόφαση, με την οποία αφενός φαίνεται ότι διαφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της χώρας. Αφετέρου, η απόφαση αυτή θα μας δεσμεύει για τις επόμενες δεκαετίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages