ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΑΡΧΗΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ..ΓΡΑΒΑΤΕΣ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΑΡΧΗΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ..ΓΡΑΒΑΤΕΣ!

Με κόκκινη γραβάτα προσήλθε τελικά ο πρωθυπουργός στη «φιέστα» του Ζαππείου, για τη συμφωνία στο Eurogroup. Στο τέλος της ομιλίας του, όμως, έβγαλε τη γραβάτα του. «Εκπλήρωσα το στοίχημα, φόρεσα τη γραβάτα, όμως τη μάχη ως τώρα την έδινα χωρίς τη γραβάτα» εξήγησε ο πρωθυπουργός. 
Νωρίτερα όταν εμφανίστηκε με τη γραβάτα είχε πει λίγο αμήχανα ενώπιον των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ: «Δυσκολεύομαι λίγο, αλλά…Τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται». Πρόκειται πιθανότατα για την γραβάτα που του χάρισε την περασμένη Κυριακή ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, στις Πρέσπες κατά την υπογραφή της συμφωνίας. Ο Αλ. Τσίπρας επέλεξε το κόκκινο χρώμα, ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος φόρεσε μονόχρωμη γαλάζια γραβάτα «Φτάνουμε στο τέλος μιας εποχής που πολύ γρήγορα η χώρα θα θέλει να ξεχάσει. Φτάνουμε στο τέλος του μνημονίου και συνεχίζουμε» είπε ακόμη. 
Η Ν.Δ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ..ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ 
Με ανάγλυφο τρόπο, η Νέα Δημοκρατία εξηγεί τι σημαίνει η συμφωνία που πέτυχε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Eurogroup. Επιπλέον η αξιωματική αντιπολίτευση καταθέτει τη Δευτέρα πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή. Σε ενημερωτικό της σημείωμα-απάντηση στο non paper του Μαξίμου, η αξιωματική αντιπολίτευση εγκαλεί την κυβέρνηση ότι αντί να επιτύχει δάνειο χωρίς μνημόνιο, όπως επαίρονταν, πέτυχε το ακριβώς αντίθετο: Μνημόνιο, χωρίς δάνειο και μάλιστα με επαχθή μέτρα. 
Η ΝΔ εξηγεί επίσης ότι τα πανηγύρια της κυβέρνησης για την δεκαετή επιμήκυνση δεν πείθουν κανέναν, καθώς αντίστοιχη επιμήκυνση είχε πετύχε το 2012 η κυβέρνηση Παπαδήμου-Σαμαρά και τότε ο Τσίπρας μιλούσε για «ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε». Αναφορικά με την δόση ύψους 15 δισ. ευρώ, η ΝΔ τονίζει ότι «ούτε 1 ευρώ δεν πάει στην πραγματική οικονομία» ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για «ομολογία αποτυχίας του 3ου μνημονίου να εξασφαλίσει στην Ελλάδα απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές. Προεξοφλείται έτσι ότι η χώρα μας δεν θα μπορεί να δανειστεί με λογικά επιτόκια από τις αγορές και δανείζεται προκαταβολικά από τους εταίρους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages