Πανελλήνιες 2018: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2018 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Πανελλήνιες 2018: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2018

Αυλαία την Τρίτη έπεσε για τους υποψήφιους στις Πανελλήνιες 2018 των Γενικών Λυκείων με τελευταίο μάθημα την Βιολογία.
Ωστόσο, το μάθημα αυτό δεν ήταν και το πιο δύσκολο από όσα έδωσαν οι μαθητές, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2018 δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στα μαθήματα με συντελεστή βαρύτητας και συγκεκριμένα στην  Ιστορία, τα Αρχαία και τα Μαθηματικά. Σύμφωνα με τα βαθμολογικά κέντρα, τα Αρχαία και η Ιστορία μπέρδεψαν του υποψήφιους στις Πανελλήνιες 2018, ενώ τα Μαθηματικά τους δυσκόλεψαν.
Δυσκολία αντιμετώπισαν και οι ίδιοι οι βαθμολογητές που αξιολογούν τα γραπτά από τις Πανελλήνιες 2018, στους οποίους στάλθηκαν μάλιστα και οδηγίες από του υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων για τα μαθήματα Αρχαίων και Ιστορίας.
Οι εκπαιδευτικοί εκτιμούν ότι τα Αρχαία και η Ιστορία στις Πανελλήνιες 2018 έκρυβαν δυσκολίες, ενώ το γεγονός ότι απαιτούσαν εκτενείς απαντήσεις,  δυσκόλεψε τους υποψηφίους στη διαχείριση του χρόνου τους (δείτε πώς γίνεται ο υπολογισμός των μονάδων κάθε μαθήματος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages