ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΤΑ ΈΡΓΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ φέρουν την σφραγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου γράφαμε σε ρεπορτάζ μας, εκφράζοντας την αλήθεια για την πραγματική πηγή των έργων.
Την επιβεβαίωση για τον ρυθμό έργων έδωσε στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Τριφυλίας, διατυπώνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι αναγνωρίζεται η συμβολή του κ. Τατούλη στα έργα του Δήμου. Φυσικά ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα να υποβάλλει προτάσεις και να ενημερώνεται για τα έργα.
Τον πακτωλό πιστώσεων από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων διατύπωσε ο κ. Κατσίβελας καθώς τα ποσά που διανέμονται στη Τριφυλία είναι αρκετών εκατομμυρίων ευρώ να υπολογίσουμε το λιμάνι που έπεσε με υπογραφές Τατούλη και φυσικά του συμπατριώτη μας υπουργού κ. Χαρίτση που αμέσως είπε το ναι στο έργο.
ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Οι παρεμβάσεις στη Τριφυλία σύμφωνα με το Δήμαρχο περιλαμβάνουν ενίσχυση του οδικού άξονα  Πλατάνια – Νέδα με το ποσό των 500.000 ευρώ ώστε να γίνει επισκευή του δρόμου.. Επίσης θα γίνει οδοστρωσία σε δρόμους των Φιλιατρών αξίας 400.000 ευρώ που έχουν υποστεί τεράστιες φθορές, η  επισκευή με ταυτόχρονη ενίσχυση του αρδευτικού έργου στις Βρύσες με  75.000 ευρώ, ο δρόμος της Γαργαλιάνοι- Βάλτας με 400.000 ευρώ, παρεμβάσεις ομαλής κυκλοφοράις στον οδικό άξονα Ελαία – Κυπαρισσία – Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι ύψους 500.000 ευρώ και ενίσχυση ασφαλτοτάπητα με 300.000 ευρώ στον άξονα Καλό Νερό – Τσακώνας. 
Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι επεμβάσεις στο δρόμο της  Κατσιμικάδας χάρη στην εμμονή της περιφέρειας ενώ σύντομα θα ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις  στο δρόμο της Περιστεριάς που επιταχύνθηκε λόγω πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο...kyparissianews team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages