ΑΠΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΑΠΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΠΝΟΙΑ τόσο λόγω των καιρικών συνθηκών που θυμίζουν...τροπικά καλοκαίρια όσο κυρίως λόγω Μουντιάλ επικρατεί στην αγορά της Νοτιοδυτικής Μεσσηνίας καθώς δεν έχει καν ζεσταθεί η τουριστική περίοδος.
Τόσο οι εγχώριοι επισκέπτες που προγραμματίζουν τις διακοπές οι οποίες σημειωτέον παραμένουν μικρότερες σε διάρκεια σε σχέση με το παρελθόν, όσο κυρίως οι εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου τηρούν στάση αναμονής. Οι καιρικές συνθήκες που μεταβάλλονται δημιουργούν προσωρινά αναβολή των κρατήσεων οι οποίες όμως δείχνουν ότι αυξάνονται για τον Ιούλιο. Σε ότι αφορά το χώρο της εστίασης υπάρχει καλύτερη εικόνα λόγω της εξόδου δημοτών και επισκεπτών που προτιμούν πλατείες ή γειτονιές για να απολαύσουν την στρογγυλή θεά. 
ΜΠΑΝΙΟ, ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...
Έμποροι πάντως έλεγαν στην στήλη μας ότι ο Ιούνιος είναι..χειρότερος από τον Μάιο καθώς μετά τις εξετάσεις των μαθητών, οι οικογένειες δεν βγαίνουν εύκολα από τις εστίες τους και προτιμούν μπάνιο με ξαπλώστρες από το σπίτι και μετά επιστροφή για φαγητό. Το Μουντιάλ από την άλλη πλευρά που κρατά τους φιλάθλους σε μια οθόνη παραμένει νούμερο ένα συζήτησης. Οπότε οι παρέες, οικογένειες που σχεδιάζουν διακοπές σε ένα μέρος ή στο χωριό προτιμούν να το αναβάλλουν όταν ολοκληρωθεί ο τελικός του Παγκοσμίου κυπέλλου.
XΑΛΑΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ...
Χαλαρός είναι ο μήνας πάντως και στις ξενοδοχειακές μονάδες καθώς κρατήσεις υπάρχουν κυρίως για τα σαββατοκύριακα. Δεν λείπουν πάντως οι μεμονωμένοι εγχώριοι ή ευρωπαίοι τουρίστες λόγω των χαμηλών τιμών που κυριαρχούν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια ή οργανωμένα ξενοδοχεία. Τέλος να σημειωθεί ότι κόσμος συγκεντρώνεται όποτε διεξάγονται πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς παραμένουν πιστοί στα ήθη κι έθιμα του τόπου μας..
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages