ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στα Φιλιατρά.
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Ιωάννης Κατσούλας, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Αναστάσιος Πούλος, αλλά και η Προϊσταμένη της Δ/νσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Ζωή Πετροπούλου. Συζητήθηκαν κυρίως θέματα που αφορούν την ύδρευση, την καθαριότητα, το περιβάλλον και την ΔΕΥΑΤ, σύμφωνα με το ιστολόγιο filiatranet Αναγκαίο είναι, όπως αποφασίστηκε, ο καθαρισμός της Δεξαμενής και η τοποθέτηση φίλτρου, καθώς όπως τόνισε ο κ. Ιωάννης Γριβοκωστόπουλος, ο αγωγός της Καναλουπούς είναι ανοιχτού τύπου, με αποτέλεσμα το νερό να έχει κάθε είδους παρεμβάσεις. 
Επίσης ζητήθηκε άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος σε σημεία που γίνονται παρεμβάσεις από την ΔΕΥΑΤ λόγω π.χ. βλάβης. Η απάντηση της ΔΕΥΑΤ είναι ότι βρίσκονται σε αναμονή υπογραφής της σύμβασης με ανάδοχο, ώστε να γίνεται άμεσα η αποκατάσταση της ζημιάς. Επίσης ζητήθηκε να καθαριστεί και να τοποθετηθεί φωτισμός στον περιβάλλοντα χώρο του νέου γήπεδου Φιλιατρών, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση και η αποχώρηση των αθλητών όταν πέφτει το σκοτάδι. 
Στο τέλος της συνεδρίασης ο κ. Κατσούλας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την συνέχεια του έργου από τον Άγιο Νικόλαο έως την Τράπεζα Πειραιώς, το οποίο θα ξεκινήσει σε 15 περίπου ημέρες. Τέλος αποφασίστηκε η τοποθέτηση πινακίδων στην παιδική χαρά της πλατείας, όπου θα απαγορεύονται στον χώρο ενήλικες που δεν θα συνοδεύουν παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages