Α1 ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Α1 ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ

Ούτε ο Χανδριναϊκός ανέκοψε την ξέφρενη πορεία του Καλού Νερού, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με 2-1 στο γήπεδο του Βλαχόπουλου. Η ομάδα του Σάκη Διονυσόπουλου, έκανε το 4 στα 4, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ευελπιστώντας αύριο σε στραβοπάτημα Ηρακλή και Κορώνη. 
Αντίθετα, ο Χανδριναϊκός δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά εντός έδρας μετρώντας ήδη 2 ήττες και σίγουρα έχει στοιχίσει η περσινή τιμωρία αφού αγωνίζεται στο γήπεδο του Βλαχόπουλου. 
Στο 15′ ο Μανδραπήλιας με σουτ νίκησε τον Λύσσαρη που έκανε το 0-1 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 75′ ο Θ. Κοντός με πλάσε μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 85′ ο Πλάκας με σουτ έδωσε το μεγάλο διπλό στην ομάδα του, που στην συνέχεια κέρδισε πέναλτι αλλά αστόχησε ο Μητρόπουλος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Γαλακούτη. 
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Λύσσαρης, Καρλής, Φ. Κοντός, Γερμάνης, Μαρκολέφας, Μπουντάς, Ράτσεφ (70′ Σταματελόπουλος), Μεμουσάι, Ο. Σαχινάι, Α. Κοντός, Γιάνναρης (75′ Δαρσακλής). Π
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Κορμπής (68′ Λαμπρόπουλος), Μιχαλακόπουλος, Μανδραπήλιας (77′ Κυριακούλης), Παναγούλιας, Σιγιέρης,, Ανδρεόπουλος, Μητρόπουλος (86′ Βλάμης), Πλάκας (93′ Orpis), Δεμπεγιώτης.
Φωτό από το συνεργαζόμενο taklin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages