ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Υποψήφιους στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοινώνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Ένας καθηγητής πανεπιστημίου και ένας πρώην δήμαρχος οι πρώτες υποψηφιότητες. Κρατάει τις δυνάμεις του στη ΝΔ. Ο καθηγητής του ΤΕΙ Πελοποννήσου και πρόεδρος της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων, Γιώργος Ζακυνθινός είναι η πρώτη υποψηφιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, από την πλευρά του Πέτρου Τατούλη. Η υποψηφιότητα του κ. Ζακυνθινού ανακοινώθηκε χθες και αποτελεί την πρώτη κίνηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στη Μεσσηνία. 
Τεχνοκράτες στο ψηφοδέλτιο
 Η υποψηφιότητα του καθηγητή του ΤΕΙ Πελοποννήσου σηματοδοτεί τη φιλοσοφία του ψηφοδελτίου του κ. Τατούλη σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έχει αποφασίσει να πλαισιώσει τα πολιτικά στελέχη του συνδυασμού του με τεχνοκράτες υψηλού επιπέδου, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν ασχοληθεί με την πολιτική. Στο πλαίσιο αυτό το ερχόμενο χρονικό διάστημα ο κ. Τατούλης αναμένεται να ανακοινώσει και άλλα πρόσωπα, τα οποία είναι επιτυχημένα στον επαγγελματικό τους τομέα και διαθέτουν ισχυρά ερείσματα στην κοινωνία από την επαγγελματική τους δράση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages