ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ Ο Α.Ο.Κ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ 2-0 ΤΗΝ Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ Ο Α.Ο.Κ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ 2-0 ΤΗΝ Α.Ε. ΜΑΝΗΣ

ΣΤΗΝ καλύτερη μέρα του ήταν ο ΑΟ Κυπαρισσίας που επικράτησε στην έδρα του με 2-0 της ΑΕ Μάνης. ΟΙ γηπεδούχοι με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν με τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης να εισπράξουν το αποτέλεσμα που ήθελαν, ώστε να κατορθώσουν να διατηρήσουν την ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα που χρειάζονται. 
Σε ότι αφορά την Μάνη παρατάχθηκε με απουσίες παρά τις λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος κι έτσι δεν κατόρθωσε να κάνει την διαφορά στο παιχνίδι. 
Στο 4′ σουτ του Χελά η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλόπουλου. Στο 24′ ο Αντωνόπουλος με σουτ λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αντωνόπουλος με πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Γ. Κωνσταντόπουλου από τον Π. Πουλάκου κάνει το 2-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Zαρακοβίτης, με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Βανικιώτη. 
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δασκαλόπουλος, Μιτρόφ, Αριδάς, Νικολόπουλος, Σπυρόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Αντωνόπουλος, Ζαφείρης, Γ. Κωνσταντόπουλος, Ανδρουτσής, Μπακόπουλος. 
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Πιχιγιόνι, Πετριτάι, Καμπανάρος, Β. Χελάς, Π. Πουλάκος, Κ. Πουλάκος, Γ. Χελάς, Μπεγέτης, Δουρούμης, Βαβαρούτσος. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages