"ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΥΧΟΔΙΩΤΙΚΤΙΚΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

"ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΥΧΟΔΙΩΤΙΚΤΙΚΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ"

Συνέντευξη στην κυριακάτικη εφημερίδα “Kontra news” έδωσε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας.
Tίτλος της συνέντευξης είναι “Eάν φοβούνται τις φυλακές οι κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι δικό τους πρόβλημα”.
O δημοσιογράφος Χρήστος Κυμπιζής έθεσε στον Πέτρο Κωνσταντινέα ερωτήματα για την παραίτηση Κοτζιά, για το περίφημο Plan B του Πάνου Καμμένου, ενώ σχολίασε τις ενδοκυβερνητικές τριβές και τις δηλώσεις Πολάκη περί φυλακίσεων, ενώ έκανε λόγο για ενορχηστρωμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Ο κ.Κωνσταντινέας ρωτήθηκε και για την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά και μίλησε με θερμά λόγια για την ικανότητα και τις επιτυχίες του Υπουργού.
Ο κ. Κωνσταντινέας απάντησε και στην ερώτηση “αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να βάλει τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή, όπως τον κατηγορεί η αντιπολίτευση”, με τον βουλευτή Μεσσηνίας να απαντά ότι “Η δικαιοσύνη αποφασίζει ποιος θα μπει στη φυλακή ή όχι, δεν είναι αρμοδιότητα κανενός κόμματος. Εάν η αντιπολίτευση θεωρεί ως πολιτική δίωξη το ξεσκέπασμα από πλευράς μας οικονομικών σκανδάλων όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ, της novartis, των θαλασσοδανείων, του Ερρίκος Ντυνάν και άλλων, τότε δεν μπορούμε παρά να τους διαβεβαιώσουμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε αδιάκοπα να ζητάμε την ετυμηγορία της Ελληνικής δικαιοσύνης όσο το δυνατόν γρηγορότερα”. Και τόνισε “Εάν φοβούνται τις φυλακές οι κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι δικό τους πρόβλημα όλα στο φως με κάθε κόστος”.
 Στην ερώτηση πώς αξιολογεί ο Πέτρος Κωνσταντινέας τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που αφορούν το νομό Μεσσηνίας τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια απάντησε:
“Τα τελευταία 3,5 χρόνια ο νομός μας τυγχάνει ιδιαίτερης προσοχής από την Κυβέρνηση. Από πού να ξεκινήσει κανείς; Από την ολοκλήρωση του περιμετρικού; Από την χρηματοδότηση των αντιπλημμυρικών έργων; Από την χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού; Από την συνεχιζόμενη αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και του Γενικού Νοσοκομείου;
Είναι τόσες πολλές οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια στο νομό μας, που χρειάζεται μία αυτοτελής συνέντευξη μόνο για αυτές!
Θα αρκούσε να σας αναφέρω τις τακτικές ευχαριστίες των δημάρχων του Νομού, οι οποίοι βεβαίως δεν είναι προσκείμενοι στο ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια η πολιτική υποτακτικότητα ορισμένων κυρίων της αυτοδιοίκησης, τους οδηγεί σε τυχοδιωκτικές κινήσεις για μερικά ξεροκόμματα εξουσίας, μηδενίζοντας κάθε προσπάθεια.
Δυστυχώς όμως για αυτούς οι δηλώσεις τους έχουν καταγραφεί και έχουν μείνει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages