ΟΙ επικίνδυνοι δρόμοι της Πελοποννήσου με 619 σημεία-καρμανιόλες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ επικίνδυνοι δρόμοι της Πελοποννήσου με 619 σημεία-καρμανιόλες

Την ώρα που μια σειρά από σημαντικά έργα σε επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο εκκρεμούν, οι… μυθικοί δρόμοι της Πελοποννήσου είναι στην κορυφή των επικίνδυνων σημείων που έχουν καταγραφεί. 7.000 είναι αυτά σε όλη την επικράτεια, με την Περιφέρειά μας να έχει 619 και στη Μεσσηνία να εντοπίζονται στο πλαίσιο μελέτης 146 παγίδες. Τα ζητήματα που αναδεικνύονται είναι αρκετά και για τα όσα δεν έχουν γίνει και την ασφάλεια σε δρόμους που δεν… έχουμε, με την ΕΤΕπ να έρχεται και να χρηματοδοτεί παρεμβάσεις μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση. 
Σε 7.000 σημεία- καρμανιόλες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου θα γίνουν επεμβάσεις με την χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων που θα εγκριθεί το προσεχές διάστημα. Σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ» τα έργα θα πραγματοποιηθούν σε οδικούς άξονες που εκτείνονται σε όλες τις περιφέρειες της χώρας και προτείνονται από εξήντα μελέτες που έγιναν στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων βελτίωσης της οδικής ασφάλειας που διαχειρίζεται η Εγνατία Οδός ΑΕ και ξεκίνησε το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages