Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ το ρεπορτάζ μας στο kyparisisanews.com ότι οι Δήμοι του κυπαρισιακού κόλπου ετοιμάζονται να προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο για το Προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στον κυπαρισσιακό κόλπο. Για νομικό «πόλεμο» με προσφυγή έως και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ετοιμάζεται ο δήμος Ζαχάρως, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες που απορρέουν από το Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο, το οποίο εκδόθηκε τον περασμένο μήνα.
Η δημοσίευση των χαρτών και το εκτενές ρεπορτάζ της εφ. «Πατρίς» για τις προβλεπόμενες χρήσεις, έχει επιφέρει προβληματισμό και αντιδράσεις από τη δημοτική αρχή αλλά και από τους πολίτες, ειδικά στο ζήτημα του ορίου αρτιότητας στη δόμηση, που πήγε από τα 10 στα 20 στρέμματα, και στο τι μέλλει γενέσθαι με τον οικισμό του Αγίου Νικολάου. Προχθές το απόγευμα η δημοτική αρχή διοργάνωσε ενημερωτική συζήτηση στο αμφιθέατρο του δημοτικού σχολείου Ζαχάρως, προκειμένου να αναλυθούν όλες οι παράμετροι του Προεδρικού Διατάγματος και πώς θα πρέπει να κινηθούν εφεξής οι πολίτες για να αποτρέψουν δυσάρεστες επιπτώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages