ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ-ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ...ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ-ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ...ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

           
       ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
@ΗΤΑΝΕ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ: Καλή εβδομάδα. Μετά την επέτειο του ΟΧΙ, το ερώτημα παραμένει καθώς είναι επίκαιρο. Θα πουν τελικά οι πολίτες της Τριφυλίας και άρα της Μεσσηνίας στις εκλογές της 26ης Μαίου 2019, το δικό τους ΟΧΙ; Καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές, το πολιτικό κλίμα δείχνει να οξύνεται..
@Μέσα από την εικόνα που αποτυπώνουν οι δημότες διαφαίνεται ότι τελικά συμπολίτευση και μείζονα αντιπολίτευση δεν ικανοποιούν το όραμα της περιοχής, που αναλώθηκε μόνο σε ιλουστρασιόν φυλλάδια και παχυλούς λόγους....5 χρόνια είναι εξάλλου αρκετά για να εξαχθούν συμπεράσματα...Την Τετάρτη έχει δημοτικό συμβούλιο, για να δούμε...
@ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΝΟΗΜΑ; Εντύπωση προκαλεί η νέα γραπτή παρέμβαση του πρώην Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια. Μάλιστα σε ένα σημείο τονίζει ότι " ότι τον σπόρο της ανατροπής της σημερινής παρακμιακής κατάστασης στο Δήμο μας με τη δημιουργία μιας κίνησης – κατά το δυνατόν ευρύτερης και ανανεωμένης σύνθεσης – εξακολουθώ να τον καλλιεργώ" 
@Αφήνοντας αιχμές για πρόσωπα και κινήσεις, στην ουσία το πολιτικό λογίδριο του πρώτου Δημάρχου, δεν μας υποδεικνύει προτάσεις. Και τούτο διότι όταν θήτευσε δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διαπίστωσε τις παθογένειες της πολιτικής σκηνής; Έκανε ο ίδιος ή του υπέδειξαν άλλοι την επιλογή προσώπων κατά την διάρκεια της θητείας του, που τώρα καυτηριάζει ή κάνουμε μέγα λάθος; Εκτός αν δεν ξέρουμε να διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις...
@Οι πολίτες κύριε Κόλλια θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Όχι μισόλογα, όχι γρίφους. Ξεκάθαρα, να δούμε τι πήγε στραβά. Εκτός αν ήταν ήδη στραβό το κλίμα και μετά το έφαγαν οι εκλογές..πριν την 5ετία. Που κι αυτή είναι...τζούφια μάλλον....Κατά τα άλλα σε ότι αφορά τις κινήσεις και ζυμώσεις το θέμα είναι αν κανείς αφουγκράζεται πραγματικά τι σκέφτεται η κοινωνία..και όχι πίσω από κομματικά γραφεία με σχέδια επί χάρτου..
@ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Τεράστιο στοίχημα όντως ο τουρισμός. Με αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Ξενοδόχων σηματοδοτεί μια νέα πορεία. Τόσο ο κ. Αγγελόπουλος όσο και ο νέος πρόεδρος κ. Οικονόμου εκτιμούν ότι υπάρχει δρόμος ακόμα. Αλλά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην χώρα μας δεν στηρίζεται από την πολιτεία.
@Τουρισμός σημαίνει καινοτόμες ιδέες, δράσεις, επισκέψεις κάτι που ήδη πράττουν οι ξενοδόχοι και τα καταλύμματα. Αλλά απαιτείται συνολική στρατηγική σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Μαζί με τους εμπορικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς συλλόγους που εξωτερικεύουν το τουριστικό προιόν του τόπου μας...
@ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΚΤΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ: Tις 40.000 ευρώ φτάνει ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται από το Σύνδεσμο Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας για τη συντήρηση και αποκατάστασης βλαβών κεντρικού αγωγού , για τις ανάγκες των δημοτικών ενοτήτων που υδρεύονται από τον Σύνδεσμο.
@Για τη διενέργεια των εν λόγω εργασιών, την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα των Φιλιατρών (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), θα διεξαχθεί συνοπτικός διαγωνισμός επιλογής αναδόχου με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής ανά είδος.
@ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ: Σήμερα συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή με κύρια θέματα: Επικύρωση αποτελέσματος κλήρωσης Μη.Μ.Ε.Δ. για τον ορισμό της Επιτροπής Διενέργειας του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού «Ανάπλαση Άνω Πόλης Κυπαρισσίας», Τροποποίηση Προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2018 (εισήγηση προς το Δ.Σ.), Άσκηση ή μη ένδικων μέσων (προσφυγής) κατά της αριθ.4326/23-08-2018 αποφάσεως Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για επιβολή προστίμου στο Δήμο Τριφυλίας..
@ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ: Κλείνοντας μετά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ας επιμείνουμε στην ιστορική μνήμη. Αυτό το ΟΧΙ στις πολιτικές, στις ανέφικτες πρακτικές του παρελθόντος το αναμένουμε. Γιατί τελικά κανείς δεν κοιτά τις επόμενες γενιές. Εμείς θα τα λέμε κάθε πρωί 8-9 στον ραδιοσταθμό Παλμός 90,5 δυνατά και καθαρά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages