ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ 5 Ι.Χ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ 5 Ι.Χ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ οχημάτων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην είσοδο της Κυπαρισσίας με υλικές ζημιές χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές. Καύσιμα από φορτηγό βυτιοφόρο το οποίο είχε διαρροή κατά πάσα πιθανότητα, ήταν η αιτία που σε συνδυασμό με ψιλόβροχο συνετέλεσε σε σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό Κυπαρισσίας- Πύργου κοντά στην περιοχή Μυρέκια και Μεταλλείου, με αποτέλεσμα 5 αυτοκίνητα να υποστούν υλικές ζημιές και να εκτραπούν στα πρανή του δρόμου. 
 Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλες οι αρχές με την συνδρομή της Τροχαίας και μηχανημάτων από τον Δήμο καθώς και την υπομονή των οδηγών, οι αρμόδιοι φορείς κατάφεραν να ρίξουν άμμο και υλικά για να καλυφθούν τα λάδια ώστε να μην προκαλέσουν ατυχήματα. Μάλιστα χώμα με άμμο έπεσαν και στην κεντρική λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης όπου υπήρχε διαρροή καυσίμου και οι οδηγοί ήταν προσεκτικοί κατά την διάρκεια της παρέμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages