ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ στα πλαίσια γνωριμίας με πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όπου συνατήθηκε αρχικά στο γραφείο του Δημάρχου με αιρετούς αξιωματούχους και μετά με μέλη της Τοπικής οργάνωσης Ν.Δ. Τριφυλίας στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου.
Οικοδεσπότης ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας ο οποίος στην αίθουσα του Δ.Σ. έκανε αναφορά για τις ατέλειωτες συζητήσεις που είχε στο φορέα διαχείρισης απορριμμάτων με τον κ. Νίκα στο παρελθόν για την διαχείριση των σκουπιδιών, ευχόμενος να έχει καλή πορεία στον αγώνα του.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής οργάνωσης Τριφυλίας Γιώργος Φωτεινός μίλησε για την επιλογή του πολιτικού φορέα μετά το..χρίσμα του κ. Νίκα ζητώντας να στηριχθεί από τα γαλάζια μέλη ώστε να εκλεγεί στο αξίωμα της περιφέρειας Πελοποννήσου. Παρών ήταν μέλη της οργάνωσης, ενώ ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα ήταν περισσότερο πολιτική εκφράζοντας την νίκη της Ν.Δ. στην περιφέρεια στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.
H ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΑΞΙΑ..
Ο κ. Νίκας από την πλευρά του προέβη σε αναφορές για την οικονομία, το τουριστικό προιόν, την υπεραξία της Πελοποννήσου, λέγοντας ότι δεν έλαβε κομματικά αξιώματα αλλά σέβεται τους πολιτικούς φορείς. Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στήριξη του γαλάζιου χώρου ώστε να υπηρετήσει ως αντινομάρχης και άλλες 3 φορές ως δήμαρχος με γαλάζιο χρίσμα.
 Τέλος εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην συνάντηση εκτός από στελέχη της Ν.Δ. το παρών έδωσε και ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας ενώ ήταν παρών μέλη της τοπικής κοινότητας Κυπαρισσίας όπως ο κ. Σωτήρης Γιαννόπουλος και η Πρόεδρος κα Σταματία Αλεξοπούλου. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages