ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-VIDEO

ΜΕ μεγαλοπρέπεια αλλά κυρίως με εθνική υπερηφάνεια ολοκληρώθηκε η παρέλαση της μαθητιώσσας νεολαίας στην ιστορική πόλη της Κυπαρισσίας, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 παρουσία πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τα νιάτα της Ελλάδας.
Ημέρα εθνικής μνήμης καθώς στις 11.35 το πρωί ξεκίνησε μετά την Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου η παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων από τα δημοτικά, το Γυμνάσιο, το Γενικό, το ΕΠΑΛ, τα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία της πόλης, με σύμμαχο τον καλό καιρό καθώς η θερμοκρασία ήταν 25 βαθμοί Κελσίου.
Η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Κυπαρισσίας άνοιξε και έκλεισε την παρέλαση παίζοντας εμβατήρια, ενώ από την εξέδρα των επισήμων οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, με τις αρχές του τόπου παρακολούθησαν και χειροκρότησαν την νεολαία που έδωσε δυναμικό παρών. Ο κόσμος είχε γεμίσει όλη την πόλη από την περιοχή των Δικαστηρίων μέχρι την κεντρική πλατεία, όπου ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί.
Η παρέλαση μεταδόθηκε Ζωντανά από το δικτυακό μας κανάλι ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ TV την οποία μπορείτε σε περιγραφή να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages