ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που συγκροτήθηκε σε Σώμα προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν την Κυριακή από την Ένωση Ξενοδόχων Τριφυλίας στο kyparissia beach μέσα σε ένα ενωτικό κλίμα. Ο απερχόμενος Πρόεδρος Κώστας Αγγελόπουλος προέβη στον ετήσιο απολογισμό των θεμάτων της θητείας του σώματος ενώ στο τραπέζι της διαβούλευσης μετά την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης τέθηκαν τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.
Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. κ. Νίκος Κωσταντόπουλος δήλωσε αμέσως μετά στο ραδιοσταθμό Παλμός 90,5 ότι η συζήτηση που έγινε ήταν εποικοδομητική για το μέλλον του συλλόγου, με την διαδικασία που τηρήθηκε κανονικά με συζήτηση μέσα σε κλίμα ομοθυμία και συνεργασίας και πιστεύουμε ότι τα νέα μέλη θα απαρτίσουν ένα Σώμα που θα έχει προοπτικές και γόνιμη θητεία για 2 χρόνια ενώ σε ερώτηση για τα πραγματικά προβλήματα των ξενοδόχων τόνισε ότι η βοήθεια της τοπικής αυοτδιοιίκησης πρέπει να είναι καλύτερη για το τόπο μας και το τουριστικό προιόν επιβεβαιώνοντας ότι οι μονάδες της περιοχής μας δεν υστερούν σε τίποτα.
ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ
Το νέο διοικητικό συμβούλιο, που απαρτίζει το σύλλογο μετά τις αρχαιρεσίες και την διαδικασία σε σώμα είναι το ακόλουθο: Πρόεδρος εξελέγη ο Θεόδωρος Οικονόμου, γραμματέας η Μαρίνα Τεριζάκη και ταμίας ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.
Μέλη εξελέγησαν οι, Κων/νος Δημητρόπουλος, Γιώργος Κασσίμης, Γιώργος Κυριακόπουλος, Μιχαλαρέα Αγγελική.
Η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή που εξελέγη στις ίδιες αρχαιρεσίες και η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Κων/νο Αγγελόπουλο, Γιώργο Βασιλόπουλο και Δημήτρη Μιχαλόπουλος. Tέλος εκπρόσωποι της Ένωσης για το σύλλογο ενοικιαζόμενων εξελέγησαν οι Θεόδωρος Οικονόμου και Γιώργος Κυριακόπουλος. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages