Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ-ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΦΩΣ; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ-ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΦΩΣ;

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ παρουσίες είχαμε στο Συνέδριο που διοργάνωσε η ΚΕΔΕ, με το Δίκτυο ΦοΔΣΑ, τον ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου, το Δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη» και συμμετέχουν ο Δήμος Σπάρτης, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων και η  Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα παρουσιασθούν οι νέες εξελίξεις στη διαχείριση στερεών αποβλήτων σε ευρωπαϊκό, εθνικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο.
Στο επίκεντρό του τέθηκαν η ανάδειξη των προτεραιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στην κατεύθυνση της ορθής περιβαλλοντικής πολιτικής και της αειφόρου χρήσης πόρων. Στο περιθώριο της συνάντησης πάντως ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την διαρκή πολιτική παρουσία του νυν Δημάρχου Τριφυλίας Τάκη Κατσίβελα ο οποίος συνομίλησε με αιρετούς που συμμετείχαν στο πάνελ των ομιλητών και όχι μόνο. Σίγουρα το θέμα των απορριμμάτων τέθηκε στον σύντομο χαιρετισμό που έκανε με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο φαίνεται να συζητά ή να δέχεται απάντηση από τον νυν περιερειάρχη Πέτρο Τατούλη. 
Προφανώς γιατί στο Δ.Σ. Τριφυλίας έχουν ακουστεί πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως ότι εκτός από τις παράνομες χωματερές αντιδήμαρχοι έχουν παραδεχτεί ότι το πρόβλημα το έκρυβαν κάτω από το χαλάκι της..αδιαφορίας μάλλον. ΝΑ δούμε τώρα τι θα ξημερώσει..ΓΙΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages