Νίκας «κατά πάντων και πασών» υποψηφίων και ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Νίκας «κατά πάντων και πασών» υποψηφίων και ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Ρεπορτάζ: Γεωργία Αναγνωστοπούλου
Ο κ. Νίκας, τα… έβαλε με το κράτος, εξέφρασε την απαισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας, ζήτησε πολιτική αλλαγή, εναντιώθηκε στην κοινωνική πολιτική –ειδικά- του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για το 1 δισ. ευρώ που έχει… χάσει η ΔΕΗ επειδή κάποιοι δεν πληρώνουν ρεύμα, ενώ καυτηρίασε και το γεγονός πως η κυβέρνηση δεν… κόβει και το νερό σε πολλούς πολίτες, τα… έβαλε με αγρότες που και στην Καλαμάτα όπως είπε, πριν από χρόνια έτρωγαν σε κέντρα διασκέδασης τα λεφτά των επιδοτήσεων με Ρωσίδες και Ουκρανές, κλείνοντας τα σπίτια τους, τόνισε πως η ιστορία της Καλαμάτας είναι μικρή, μικρότερη τουλάχιστον από του Βόλου απ’ όπου και κατάγεται ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, τάχθηκε κατά της απλής αναλογικής και των πολλών υποψηφίων που κατέρχονται στις δημοτικές, κυρίως, εκλογές, μόνο για να… τακτοποιηθούν και φυσικά, άσκησε σκληρή κριτική στον Πέτρο Τατούλη, κάνοντας λόγο για διαχρονικές ευθύνες του πολιτικού συστήματος επιρρίπτοντας ευθύνες ειδικά, σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!
Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ…
«Ως χώρος είχαμε μια δύναμη στην Αυτοδιοίκηση που αμφισβητείται με την πολυδιάσπαση. Στο επίπεδο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ευθύνες του πολιτικού συστήματος, δηλαδή και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έχει αναρριχηθεί ένας άνθρωπος ο οποίος συμπεριφέρεται ως επιβήτωρ της εξουσίας και έχει διανείμει με τη συνδρομή διαφόρων κυβερνήσεων, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο… γάμο του καραγκιόζη για την πολιτική του επιβίωση και της οικογένειάς του και είναι ένας σπίλος του πολιτικού συστήματος… Θα δούμε τι θα γίνει, γιατί δεν μπορείς ειδικά στην εποχή της κρίσης, να μοιράζεις λεφτά και να… ταΐζεις τον κόσμο, αφού έχει ξοδέψει πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ τελευταία με την ανοχή του κράτους και κυρίως της… γραμμής Φλαμπουράρη σε πανηγύρια, χορούς και αντίστοιχες εκδηλώσεις! Σε κάθε εκδήλωση που κάνει, βάζει και μερικά ταψιά φαΐ! Είναι φοβερό! Η μεγαλύτερη κατάπτωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, είναι τώρα εδώ! Ταψιά με φαΐ, με γουρνοπούλες για να προσελκύουν κόσμο…», δήλωσε στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή που στηρίζεται από το ίδιο κόμμα, με τον οποίο –παρόλο που δεν μίλησε πολύ- διαφώνησε σε κάποια σημεία, ακόμη στα του Αχιλλέα Μπέου…!
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Από τα πυρά του Παναγιώτη Νίκα, δεν έμεινε ανεπηρέαστη προφανώς, ούτε η κυβέρνηση και ειδικότερα το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. «Εμείς ήμασταν στη Μάνη και η πιο δυναμική συγκέντρωση η οποία έγινε προχθές το βράδυ στον Κάμπο, ήταν του ΣΥΡΙΖΑ που είχε πάνω από 100 άτομα μέσα σε μία ταβέρνα, τους οποίους επισκέφθηκα και τους μίλησα. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν έχει δημιουργηθεί στον κόσμο η αντίληψη του τι σημαίνει Ευρώπη για ’μας. Ο κόσμος μας βλέπει τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ όπως στις εθνικές εκλογές και κάνουν… ουρά απ’ έξω για ρουσφέτια, λεφτά και ότι μπορείτε να φανταστείτε και βεβαίως, πάνε ανάλογα σε όποιον τους τάζει πιο… πειστικά! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μάθει να διοικεί πλέον, ενώ δεν ήξεραν! Το 2019, έχουν μάθει να διοικούν και δείτε τι κάνουν… Εμείς εδώ, έχουμε έναν ορυμαγδό «φιλολαϊκών» μέτρων. Μας παρακαλάνε να προσλάβουμε 200 άτομα τώρα! Πριν συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο και υπάρχει μια τέτοια… φιλολαϊκή επίθεση σε όλα τα μέτωπα, όπως με το ρεύμα που όποιος θέλει πληρώνει, αλλά και με το νερό, όπου λέει ο ΣΥΡΙΖΑ: Δώστε τσάμπα στο λαό…», σημείωσε ο δήμαρχος, ο όποιος συνεχίζοντας να προκαλεί αίσθηση και στάθηκε στις πολλές υποψηφιότητες που έχουμε στους Δήμους.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ… ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!
«Κάποιοι δεν έχουν δουλειά και σου λέει: Θα μπω στη διαδικασία, θα πάρω μισθό αν γίνω αντιδήμαρχος, θα μπω στο σύστημα, θα βολευτώ, θα πάρω καμιά άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος για κατάστημα, ευκολότερα θα πάρω καμιά άδεια μουσικής, θα μπω στο νταραβέρι…» Υπάρχει επίσης μια κατηγορία ανέργων και μια ακόμη, αυτών που πάσχουν από κοινωνική προβολή, μαζί φυσικά με τη μεγάλη πίεση που ασκείται… Καταργείται η πολιτική! Έχουμε σχήματα χωρίς ιδεολογική αναφορά καμία! Δεν υπάρχει πολιτική αναφορά στη βάση της κοινωνίας στους Δήμους, αφού σε ’μας υπάρχει ένα μπλοκ ΣΥΡΙΖΑ – Αντι… ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε και χαρακτήρισε «αριστερίστικη» την κυβέρνηση. «Παραδίδει τα πάντα στους ξένους, αρκεί να ασκεί την εξουσία εδώ και φοβάμαι πως θα έχουμε φαινόμενα Βενεζουέλας», δήλωσε επίσης, με τον προβληματισμό όλων έντονο, για το αν όσοι έβαζαν υποψήφιοι όλα αυτά τα χρόνια και με τον κ. Νίκα, είχαν αντίστοιχους στόχους και… ευκολίες!
ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ…ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΩΝ!
«Πρέπει να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τι είναι η Ευρώπη! Κανείς δεν ασχολείται με τα ευρωπαϊκά θέματα! Πρέπει να πούμε στον κόσμο τι έγινε με τις επιδοτήσεις, αυτό το τεράστιο… πανηγύρι, αφού χάσαμε φοβερές ευκαιρίες, δισ. ευρώ και η γεωργία πεθαίνει, για το οποίο φταίει το ανύπαρκτο κράτος. Εδώ είχαμε κέντρα με Ρωσίδες και Ουκρανές που τρώγανε τις επιδοτήσεις, διέλυαν σπίτια, παντρεύονταν μεγάλους ανθρώπους, κ.λπ.  Ακόμη και σήμερα, θεωρούμε την ΕΕ σαν έναν μηχανισμό να τον αρμέγουμε και κοιτάζουμε τα ατομικά μας συμφέροντα και την ’κονόμα μας», είπε ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης, αφήνοντας πολλούς από τους παρευρισκόμενους με παγωμένες, κενές… εκφράσεις!
ΟΙ «ΚΛΕΦΤΕΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, Η ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
«Το αδύναμο κράτος σε αυτόν τον τόπο, έχει πολλαπλασιάσει τους κλέφτες, αφού πολλοί που είναι πλούσιοι στην Ελλάδα, είναι από το Δημόσιο Τομέα», είπε ακόμη ο Παναγιώτης Νίκας και συνέχισε. «Βλέπουμε βίλες και διαμερίσματα ανθρώπων που έχουν διατελέσει δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν πάρει προμήθειες και δημόσια έργα και γι’ αυτό, χρειαζόμαστε ένα δυνατό κράτος, μια δυνατή αστική τάξη και ένα νοικοκύρεμα ως λαός! Αλλιώς δεν έχουμε μέλλον! Έτσι όπως πάμε σε 50 χρόνια δε θα έχουμε ούτε Γλώσσα», δήλωσε ο κ. Νίκας, ο οποίος απαντώντας στις… φιλοφρονήσεις του Γιώργου Ξηραδάκη, είπε πως «Δεν έχουμε ιστορία! Είμαστε μια νέα πόλη» και συμπλήρωσε όταν έγινε η αναφορά πως από την Καλαμάτα ξεκίνησε η Επανάσταση, πως «το 1821 η Καλαμάτα ήταν ένα χωριό 1.000 ανθρώπων και σήμερα μια μεγάλη πόλη»! Η τελευταία από τις… παράξενες ή τολμηρές έστω, αναφορές του Παναγιώτη Νίκα, αφορούσε στη ΝΔ. «Είπε ο Μητσοτάκης: «Μακάρι να λειτουργούν όλα τα μεγάλα εργοστάσια 7 μέρες την εβδομάδα και χάλασε ο κόσμος, αλλά φοβάμαι πως και η ΝΔ έχει πολλούς… κομμουνιστές! Για να φτιάξουμε κράτος, πρέπει να κυριαρχήσει η λογική σε αυτόν τον τόπο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages