Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ

Ένας εξέχων υποτίθεται φιλόσοφος του πανεπιστημίου της Οξφόρδης που είναι γνωστός για τις τρομακτικές προβλέψεις του για την ανθρωπότητα, έχει μια νέα θεωρία για το μέλλον μας το οποίο δεν είναι καθόλου όμορφο και περιλαμβάνει εφιαλτικά σενάρια με παγκόσμια διακυβέρνηση και μαζικές παρακολουθήσεις πολιτών.
Πριν από 15 χρόνια πριν, ο Nick Bostrom, συγγραφέας πολλών βιβλίων με περιεχόμενο συνομοσιολογικού περιεχομένου έκανε την υπόθεση ότι όλοι σύντομα θα ζούμε ουσιαστικά σε μια προσομοίωση υπολογιστή που θα μοιάζει με την γνωστή ταινία Matrix.
Εδώ είναι μια περίληψη αυτής της θεωρίας:
Σύμφωνα με το σενάριο του, ο φιλόσοφος της Οξφόρδης Nick Bostrom έδειξε ότι τουλάχιστον μία από τις τρεις δυνατότητες είναι αλήθεια:
1) Όλοι οι ανθρώπινοι πολιτισμοί στο σύμπαν εξαφανίζονται πριν αναπτύξουν την τεχνολογική ικανότητα να δημιουργήσουν προσομοιωμένες πραγματικότητες.
2) Αν οι πολιτισμοί φτάσουν σε αυτή τη φάση της τεχνολογικής ωριμότητας, κανένας από αυτούς δεν θα ασχοληθεί με προσομοιώσεις.
3) Οι προηγμένοι πολιτισμοί έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν πολλές προσομοιώσεις και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ πιο προσομοιωμένοι κόσμοι από ότι μη προσομοιωμένοι.
Η ανθρωπότητα τελικά θα καταστραφεί από μία από τις δικές της δημιουργίες;
Αν βρούμε την ιδέα της ζωής σε μια προσομοίωση υπολογιστή που τρέχει από άγνωστα όντα ως παρανοϊκή, περιμένετε μέχρι να ακούσετε την τελευταία θεωρία του Bostrom.
«Την περασμένη Τετάρτη, ο Bostrom μετέβη στο Βανκούβερ του Καναδά για να μοιραστεί μερικές από τις ιδέες του τελευταίου έργου του, «Η ευάλωτη παγκόσμια υπόθεση» με άλλους ειδικούς.
Καθώς μιλούσε με τον επικεφαλής της διάσκεψης, Chris Anderson, ο Bostrom ισχυρίστηκε ότι η μαζική επιτήρηση θα μπορούσε να είναι ένας από τους μοναδικούς τρόπους για να σωθεί η ανθρωπότητα από μια επικίνδυνη τεχνολογία ανθρώπινης δημιουργίας.
Η θεωρία του ξεκινά με την μεταφορά ανθρώπων που θα στέκονται μπροστά σε μια γιγαντιαία αυλή γεμάτη με μπάλες που αντιπροσωπεύουν ιδέες. Υπάρχουν λευκές μπάλες (ωφέλιμες ιδέες), γκρι μπάλες (μετρίως βλαβερές ιδέες) και μαύρες μπάλες (ιδέες που καταστρέφουν τον πολιτισμό). Η δημιουργία της ατομικής βόμβας, για παράδειγμα, ήταν παρόμοια με μια γκρίζα μπάλα μια επικίνδυνη ιδέα που δεν είχε ως αποτέλεσμα τη διάλυση του πλανήτη μας.
Ο Μποστρόμ θεωρεί ότι μπορεί να υπάρχει μόνο μία μαύρη σφαίρα στην ουρά, αλλά, μόλις αυτή επιλεγεί, δεν θα μπορεί να επανατοποθετηθεί. (Εξάλλου, η ανθρωπότητα θα εξαφανιστεί μια φορά).
Σύμφωνα με τον Bostrom, ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχουμε επιλέξει ακόμη μια μαύρη μπάλα είναι επειδή είμαστε «τυχεροί». 'ΦΩΝΗ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages