ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΕΛΑΦΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΕΛΑΦΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ

 


Αυξημένη ήταν η κίνηση την τελευταία μέρα του χρόνου στο κρεοπωλείο της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης περιοχής καθώς ο κόσμος ακόμα και την τελευταία στιγμή έκανε τις απολύτως απαραίτητες αγορές του για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς. Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι καταναλωτές είχα την ευκαιρία να κάνουν μία καλή έρευνα αγοράς και να δω τις καλύτερες ευκαιρίες.

Σε ό,τι αφορά τα κρεοπωλεία όπως ο τόνισε ο Δημήτρης Γκότσης από κεντρικό κρεοπωλείο της σε πόλεις φέτος υπήρχε εορταστική διάθεση από τους καταναλωτές οι οποίοι βέβαια αγοράζουν σε μικρότερες ποσότητες σε σχέση με πέρσι λόγω της οικονομικής κρίσης ωστόσο όμως δε λείπουν τα απαραίτητα. 

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ

Μάλιστα μίλησε για στήριξη της τοπικής αγοράς καθώς υπάρχουν εγχώρια κρεατικά σε ελκυστικές τιμές οι οποίες δεν είναι πολύ αυξημένες σε σχέση με πέρσι. Η γαλοπούλα για παράδειγμα αυξήθηκε κατά 1 € σε σχέση με πέρσι ενώ οι τιμές στα αμνοερίφια κυμαίνονταν από 10 έως 12 € το κιλό δηλαδή κοντά στις ικανοποιητικές τιμές του περσινού έτους. Τέλος ευχαρίστησε τους καταναλωτές λέγοντας ότι και οι ίδιοι καταναλώνουν και θα πρέπει πάντοτε να προσέχουν την τοπική ποιότητα και να στηρίζουν την τοπική οικονομία.

KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/H1nc7lfdDBU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages