Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Φιλιατρά για τον εορτασμό Αγίου Χαραλάμπους - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Φιλιατρά για τον εορτασμό Αγίου Χαραλάμπους

 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στα Φιλιατρά, κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους και τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας το Σάββατο, οπότε θα παραστούν επίσημοι και αναμένεται πλήθος πιστών.

Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομίας, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας στην πόλη των Φιλιατρών, από σήμερα Τετάρτη έως και τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση παντός είδους οχήματος και από τις δύο κατευθύνσεις στους εξής δρόμους:

-Νικολάου Σπέντζα, στη συμβολή της με τη Χριστιανουπόλεως Εθνομάρτυρος και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Λούπινα και

-Βασιλέως Γεωργίου, από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Λούπινα και έξοδο στη συμβολή της με την οδό Ανωνύμου 43.

Επίσης, απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση παντός είδους οχήματος και από τις δύο κατευθύνσεις το Σάββατο, από τις 7.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι, στις ακόλουθες οδούς των Φιλιατρών:

-Ι.Ν. Εισοδίων Θεοτόκου – τμήμα της ε.ο. Πύργου Μεθώνης, από το ύψος της οδού Σταυριανοπούλου έως την οδό Κανάρη – Ελευθερίου Βενιζέλου – Κανάρη – Ηρώων Πολυτεχνείου – Νικ. Σπέντζα – Θεοδωρακοπούλου – Χαραλάμπους – Ι.Ν. Εισοδίων Θεοτόκου, λόγω λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους.

Από τα μέτρα εξαιρείται η κυκλοφορία των οχημάτων άμεσης επέμβασης – εκτάκτου ανάγκης.

Η δε κυκλοφορία των οχημάτων, όσο ισχύουν οι ρυθμίσεις, θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages