Ισόβια κάθειρξη για τους κατηγορούμενους στην δολοφονία Ιωάννου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ισόβια κάθειρξη για τους κατηγορούμενους στην δολοφονία Ιωάννου

2/7/2010
ΜΕ ποινή ισόβιας κάθειρξης που ανακοινώθηκε χθες αργά το βράδυ στους 2 κατηγορούμενους ολοκληρώθηκε η δίκη για την δολοφονία του δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου στο γραφείο. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε την ανωτέρω ποινή τόσο στον 35χρονο Βορειοηπειρώτη και τον 29χρονο Αλβανό συνεργό του μετά απο μια συνεδρίαση η οποία διήρκεσε αρκετές ώρες ενώ το Δικαστήριο τελικά δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους. Η ποινή της ισόβιας κάθειρξης ήταν ομόφωνη απο τους 4 ενόρκους όσο και τους 3 τακτικούς δικαστές, ενώ κατά πλειοψηφία ελήφθη η απόφαση για το αδίκημα της ανατηφόρου σωματικής βλάβης και όχι για το αδίκημα ανθρωποκτονίας απο πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Οι αγορεύσεις των συνηγόρων ήταν το τελευταίο σημείο αναφοράς πριν ολοκληρωθεί η δίκη όπου ο συνήγορος Πολιτικής αγωγής δεν πείσθηκε για τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων αλλά και τις αποκαλύψεις για οικονομικές συναλλαγές και τις υποθέσεις περι τοκογλυφίας αλλά και όσα καταγράφηκαν στην αίθουσα του Δικαστηρίου για το κουβάρι της υπόθεσης. Σημειώνουμε ότι καταθέσεις έδωσαν επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και μάρτυρες που είδαν απο κοντά το τραγικό συμβάν ενώ εκλήθησαν ακόμα και γιατροί απο το Νοσοκομείο καθώς και μάρτυρες που γνώριζαν τις οικονομικές συναλλαγές του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages