Στη Μεσσηνία ανοίγουν χωματερές, στην Ηλεία κλείνουν οριστικά! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Στη Μεσσηνία ανοίγουν χωματερές, στην Ηλεία κλείνουν οριστικά!

ΜΠΟΡΕΙ στην Μεσσηνία να ζητούν επαναλειτουργία της Μαραθόλακας και η υπόθεση να αναλώνεται στις δικαστικές αίθουσες με ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου αλλά στο Νομό Ηλείας το πήραν απόφαση και μάλιστα γενναία να βάλουν λουκέτο στους ΧΑΔΑ ώστε να μην επικρέμονται πρόστιμα στους Δήμους του νομού.
Ετσι σήμερα εκδίδεται η απόφαση του νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα για το κλείσιμο των δεκατεσσάρων ΧΑΔΑ του νομού και την βελτιστοποίηση της διαδικασίας για τους τρεις που παραμένουν.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με την απόφαση που αναμένεται σήμερα, παύουν την λειτουργία τους οι ΧΑΔΑ του δήμου Αλιφερίας, στην θέση «ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ» στο Αγριορέμα, δήμου Ανδραβίδας, δήμου Ανδρίτσαινας στην θέση «ΚΙΑΦΑ», δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην θέση «ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΣ», δήμου Βαρθολομιού στην θέση « ΔΑΣΟΣ ΘΙΝΩΝ», δήμου Βουπρασίας στην θέση « ΠΕΥΚΟΥΛΑ», δήμου Βώλακος, δήμου Γαστούνης, δήμου Ιάρδανου στην θέση «ΚΟΥΒΕΛΙΑ», δήμου Κάστρου-Κυλλήνης στην θέση «ΒΥΤΓΝΕΪΚΑ», δήμου Λαμπείας στην θέση « ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ», δήμου Ζαχάρως στην θέση «ΑΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», δήμου Φολόης και δήμου Ωλένης.
Θα παραμείνουν σε λειτουργία ο ΧΑΛΑ στην θέση «ΚΟΝΙΔΕΪΚΑ» του Δήμου Αμαλιάδας ο οποίος θα εξυπηρετεί τους Δήμους Αμαλιάδας, Πηνείας και τους Ορεινούς Δήμους Λασιώνος, Λαμπείας, ο ΧΑΛΑ του Δήμου Λεχαινών στην θέση « ΑΡΟΣΕΛΗ» ο οποίος θα εξυπηρετεί τους εφτά Δήμους του Ηλειακού Κάμπου (Βαρθολομιού, Γαστούνης, Ανδραβίδας, Λεχαινών, Βουπρασίας, Τραγανού, Κάστρου-Κυλλήνης) και ο ΧΑΔΑ στο Δήμου Σκιλλούντος στην θέση «ΒΑΡΚΑΡΙΕΣ» ο οποίος θα εξυπηρετεί τους Δήμους Αλιφείρα, Κρέστενα, Ζαχάρω, Ανδρίτσαινα, Φιγαλεία. Ο Δήμος Πύργου με τον δεματοποιητή που διαθέτει θα καλύψει εκτός από τους Δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, τους δήμους Βώλακος, Ιάρδανου, Φολόης και Ωλένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages