Παραμένουν στεγνά απο καύσιμα τα πρατήρια-Ελλείψεις στην αγορά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Παραμένουν στεγνά απο καύσιμα τα πρατήρια-Ελλείψεις στην αγορά

ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ έμεναν μέχρι το μεσημέρι αρκετά φορτηγά Δημόσιας χρήσης και βυτιοφόρα στις περιοχές του Ασπροχώματος και του Καλονερού ελάχιστες ώρες μετά την πολιτική επιστράτευση των οδηγών απο το αρμόδιο υπουργείο καθώς αναμένονταν να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους μέσω της ΕΛ.ΑΣ οι επιτάξεις μετά απο απόφαση της Κυβέρνησης.
Ούτε σταγόνα απλής αμόλυβδης κυρίως και άλλων καυσίμων δεν υπάρχει στα περισσότερα πρατήρια και της Μεσσηνίας μετά την απεργία διαρκείας των ιδιοκτήτων φορτηγών ΔΧ. Τα προβλήματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά με τις μεταφορές να έχουν παραλύσει καθώς απο πολύ νωρίς στέρεωαν τα πρατήρια υγρών καυσίμων στις μεγάλες πόλεις και αργότερα σε ορισμένα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου. Μάλιστα στην Κυπαρισσία και Φιλιατρά όλα τα πρατήρια είχαν κλείσει ενώ μέχρι χθές δούλευαν μόνο ένα στο Δώριο και κοντά στην Αλλαγή. Το πρόβλημα εντείνεται και στον ανεφοδιασμό των καταστημάτων και σούπερ μάρκετ όπου έχουν παρατηρηθεί οι πρώτες σοβαρές ελλείψεις ευτυχώς όχι στο σύνολο των βασικών μας καταναλωτικών αγαθών και εικάζεται ότι απο την Παρασκευή θα ομαλοποιηθεί η αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages