Ακέφαλες απο προσωπικό οι Νομαρχίες... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ακέφαλες απο προσωπικό οι Νομαρχίες...

Περίπου στο 50% έχει μειωθεί το προσωπικό στις υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης από την αρχή του έτους και μέχρι σήμερα, εξαιτίας της αποχώρησης σημαντικού αριθμού υπαλλήλων λόγω συνταξιοδότησης αλλά και διακοπής εφαρμογής των προγραμμάτων Stage και μερικής απασχόλησης. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σήμερα αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Πολεοδομίας, η οποία φορτώθηκε με επιπλέον όγκο δουλειάς εξαιτίας της ρύθμισης για τους ημιυπαίθριους, αλλά και της εντολής του υπουργείου για δειγματοληπτικό έλεγχο οικοδομικών αδειών. Το Τμήμα Αλιείας έχει μείνει πλέον με δύο άτομα, αφού δύο υπάλληλοι έφυγαν, ενώ η προϊσταμένη Ζωή Γεωργίου συνταξιοδοτήθηκε. «Ακέφαλη» έχει μείνει και η Τοπογραφική Υπηρεσία μετά τη συνταξιοδότηση του διευθυντή της.
Αποχωρήσεις
Σε ό,τι αφορά τις συνταξιοδοτήσεις, το πρώτο εξάμηνο του 2009 συνταξιοδοτήθηκαν έξι υπάλληλοι από τις υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας. Το αντίστοιχο διάστημα το 2010 ο αριθμός τετραπλασιάσθηκε, έχοντας καταθέσει και τη δεύτερη αίτηση συνταξιοδότησης συνολικά 24 άτομα. Αριθμός που αυξάνεται μέρα πάρα μέρα, αφού όποιος κατοχυρώνει δικαίωμα σύνταξης, καταθέτει αμέσως αίτηση.
Από τις αρχές του χρόνου, πάνω από 20 άτομα που εργάζονταν σε υπηρεσίες της Νομαρχίας μέσω των Stage (ορισμένοι ακόμα και χρόνια) αποχώρησαν, μετά την κατάργηση των προγραμμάτων...

Με πληροφορίες απο το 'Θ' και την 'Φωνή'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages