Αντίδράσεις του Δήμου για όμβρια και δρόμους στη Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Αντίδράσεις του Δήμου για όμβρια και δρόμους στη Κυπαρισσία

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε σχόλια και ερωτήματα πολιτών εγκαινιάζοντας μια αμφίδρομη πεικοινωνία δίνει πάντα σε δημοσιέυματα ιστολογίων δείχνοντας ότι η Δημοτική αρχή ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των δημοτών. Αφρομή στάθηκε αυτή τη φορά το θέμα των υδάτων που εμφανίστηκαν μαζί με λύματα στην περιοχή Αποβάθρας τα οποία προέρχονται απο τα υπόγεια των πολυκατοικιών. Θυμίζουμε ότι σε εξελιξη βρίσκεται επιτέλους το έργο για αποχέτευση στο τμήμα της Αποβάθρας που αποτελούσε μείζον θέμα για τους κατοίκους.
Ο Δήμος απάντησε αναφέροντας ότι μας πληροφορεί ο kyparissiotis '' Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που επικοινωνούν και αναφέρονται σε ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον της πόλης μας. Το πρόβλημα είναι γνωστό και οφείλεται κατα κύριο λόγο στο ότι υπάρχουν κτίρια τα οποία έχουν υπόγεια νερά και δεν φρόντισαν να τα αποχετεύσουν όταν ήταν στη φάση ανέγερσης αλλά τα έριξαν τελικά με άντληση στο πεζοδρόμιο. Πέρα όμως από την αιτία, έχουμε ήδη από τον προηγούμενο μήνα έρθει σε επαφή με τον εργολάβο κατασκευής του δικτύου ομβρίων και έχουμε συμφωνήσει να κατασκευάσει το έργο από την περιοχή των πρώην σφαγείων, μέχρι το δρόμο της αποβάθρας. Επειδή όμως υπάρχει καθυστέρηση, θα βρεθεί συντομότερη λύση. Πιστεύουμε οτι σύντομα θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα."
Αποκαθιστούν τα μπάζα και τους δρόμους με άσφαλτο......
Αμεση αντίδραση με αφορμήτο πρόσφατο Δ.Σ. Κυπαρισσίας σχετικά με την κατάσταση των δρόμων στην παραλική ζώνη αλλά και την αποκομιδή μπαζών στην παραλία απο τις εργασίες για το λιμάνι. Πιο αναλυτικά σε ότι αφορά τους παραλιακούς δρόμους ξεκίνησε η ασφαλτόστρωσή τους εκκινώντας απο το κομμάτι τη οδού Ναυαρίνου- όπως στην φωτογραφία- με την περιοχή της Ευαγγελίστριας, ενώ για τους δρόμους στον πολεοδομικό ιστό της πόλης παρότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα σύντομα θα ριφθεί συμπληρωματικά υλικό για την επικάλυψη στα σκαψίματα ενώ απομένει όπως γνωρίζουμε η τοποθέτηση φρεατίων.
Σε ότι αφορά τα μπάζα ξεκίνησε η αποκομιδή του απο το νότιο τμήμα της παραλιακής ζώνης, ενώ ορισμένα θα χρησιμοποιηθούν για διαμόρφωση των υφιστάμενων δρόμων, ενώ εντός των ημερών απομακρύνονται οι πέτρινοι όγκοι απο την περιοχή του λιμανιού καθώς εκεί θα διαμορφωθεί επιπλέον ο χώρος για πολιτι
στικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages