Δυνατη προετοιμασία για την Δ Εθνική απο τον Α.Ο.Κ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Δυνατη προετοιμασία για την Δ Εθνική απο τον Α.Ο.Κ.

27/7/2010
ΜΙΑ ακόμα συνάντηση πραγματοποιήθηκε απο το νεοσύστατο Δ.Σ. του Α.Ο. Κυπαρισσίας το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου με σκοπό την πορεία της ομάδας με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις αλλά και την προετοιμασία ενόψει του Πρωταθλήματος καθώς και την κατάρτιση του οικονομικού Προυπολογισμού για την αγωνιστική σεζόν.
Πιο αναλυτικά το Προεδρείο της ομάδας αποφάσισε μετά απο σύσκεψη που διεξήχθη πρόσφατα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας να βρίσκεται ο καταξιωμένος Πορπονητής Νίκος Αντωνόπουλος ενώ βοηθός του ορίστηκε ο επίσης άξιος προπονητής με μεγάλη θητεία Δημήτρης Καραχάλιος ο γιός του οποίου έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες.
Η πείρα της τεχνικής ηγεσίας θα βοηθήσει αφενός μεν στην θετική παρουσία του ΑΟΚ στο Πρωτάθλημα χωρίς μεγάλες βλέψεις αλλά με συγκροτημένο πρόγραμμα και αφετέρου στην ανάδειξη του δυναμικού που διαθέτει σε έμψυχο υλικό με την συγκρότηση των Ακαδημιών αλλά και την αξιοποίηση σημαντικών παικτών. Μάλιστα με τον ΑΟΚ θα συνεχίσουν σύμφωνα με πληροφορίες ως παίκτες οι Λυδιώτης, Ελληνας, αναμένεται ο Ανδρουτσής, Μπίζος, Κιουτάκ, Μοροσάνου, Στρατικόπουλος αλλά το τελικό σχήμα θα διαμορφωθεί σύντομα. Εμφαση απο το Δ.Σ. θα δοθεί στα νέα παιδιά και την συμμετοχή σε τζούνιορ και παιδικά Πρωταθλήματα με την κατάλληλη καθοδήγηση. Σε ότι αφορά το οικονομικό μέρος θα εκδοθούν εισητήρια διαρκείας ενώ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον χορηγιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages