Νέο Δ.Σ. στο Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Νέο Δ.Σ. στο Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου

Η Δήμητρα Νικολοπούλου που πλειοψήφησε σε σταυρούς προτίμησης με τον συνδυασμό "προοδευτική συνεργασία" εξελέγη πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Κυπαρισσίας "Η Υγεία". Να ευχηθούμε καλορίζικη φυσικά
Η συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα έγινε προχθές και στο νέο προεδρείο εξελέγησαν αντιπρόεδρος και ταμίας η Δήμητρα Σαλαβούρα, και Γραμματέας ο Γιώργος Βλαχούλης (από την Προοδευτική Συνεργασία) ενώ απλά μέλη είναι η Σταματία Αλεξοπούλου και ο Δημήτρης Τσιμπλής (από την Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση). Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόεδρος πρότεινε να εκλεγεί στην θέση του αντιπροέδρου εκπρόσωπος της μειοψηφίας κάτι οστόσω που δεν αποδέχτηκαν τα μέλη της. Απο το filiatranews.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Το Σωματείο εργαζομένων αποτελεί κεφάλαιο για το Νοσοκομείο της περιοχής μας και καλό θα είναι η Διοίκηση του ιδρύματος να λαμβάνει υπόψη τις απόψεις και παρατηρήσεις του για την διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς πολλές φορές οι εργαζομένοι υπερεβάλλουν εαυτόν για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο. Εξάλλου Τέσσερις θέσεις γιατρών, εκ των οποίων η μία διευθυντή, προκήρυξε το Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Κυπαρισσίας. Συγκεκριμένα, προκηρύχθηκαν οι θέσεις ενός διευθυντή Αναισθησιολογίας και τριων επιμελητών β’, Αναισθησιολογίας, Ακτινοδιαγνωστικής και Καρδιολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages