Ανερχόμενος τουριστικός προορισμός η Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ανερχόμενος τουριστικός προορισμός η Μεσσηνία

16/7/2010
Επιστολή προς τον συμπατριώτη μας πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. κ Κανελλόπουλο Νικόλαο έστειλε η Πρόεδρος της ΝΕΠΤ σχετικά με τη στήριξη του τουριστικού μας προιόντος όπου αναφέρει αναλυτικά: Η Διοικητική μεταρρύθμιση η οποία μεταβάλλει το διοικητικό Χάρτη της Χώρας και θα έχει ισχύ από το νέο έτος, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα οικονομική κρίση έχει διαφοροποιήσει το σχεδιασμό, την προώθηση και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιφέρειας στον τουριστικό τομέα. Η κατεύθυνση του Νομού μας στην Τουριστική ανάπτυξη, η διαρκής προβολή και ενίσχυση των επενδυτών στον τουρισμό, δεν πρέπει να καμφθεί και να υστερήσει, μέχρι την οριστικοποίηση και δρομολόγηση των νέων αυτοδιοικητικών δομών που θα την υποστηρίξουν.
Κατόπιν αυτού και λόγω του ότι ο Ε.Ο.Τ του οποίου προΐστασθε δεν έχει ενισχύσει τη φετινή χρονιά τις Νομαρχιακές Επιτροπές Τουριστικής Προβολής όπως ορίζει άλλωστε και ο Ν. 2160/93 με πρόγραμμα χρηματοδότησης, αιτούμαι, όπως καλύψετε τη δαπάνη για τη συμμετοχή μας στις σημαντικές Τουριστικές Εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη (FILOXENIA) και στο Λονδίνο (WORLD TRAVEL MARKET) προκειμένου η ΜΕΣΣΗΝΙΑ που είναι ένας ανερχόμενος τουριστικός προορισμός με διαρκώς αυξανόμενη δυναμική να συνεχίσει έχει παρουσία στα σημαντικά αυτά τουριστικά γεγονότα του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Τόσο η Βόρεια Ελλάδα, όσο και η Βρετανία, στηρίζουν την περιοχή μας και τυχόν απουσία μας από τα τουριστικά σαλόνια θα σηματοδοτούσε αρνητικές εξελίξεις.
Σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια μας και να συνεργαστούμε προκειμένου ο νευραλγικός αυτός τομέας της τοπικής μας οικονομίας να μην διαταραχθεί από τη διοικητική μεταρρύθμιση.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε.Τ.Π. ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages