Αγωνία των ξενοδόχων και εμπορων για την απουσία της Πολιτείας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Αγωνία των ξενοδόχων και εμπορων για την απουσία της Πολιτείας

15/7/2010
Ο δρόμος μάλλον δεν θα φτάσει στη Μεσσηνία με την υπανάπτυξη να καραδοκεί. Τα προβλήματα στην Τριφυλία άλλωστε είναι ήδη σοβαρά όπως αυτό με τη μειωμένη κίνηση με τα ξενοδοχεία λόγω της κρίσης να είναι άδεια και τους ξενοδόχους να ζητούν τη βοήθεια της πολιτείας. Η έλλειψη επισκεπτών, τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης και η οικονομική κρίση, έχει επηρεάσει και την τοπική αγορά της Κυπαρισσίας. Οι επαγγελματίες βρίσκονται σε απόγνωση αφού τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο επιχειρηματίας κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του ότι έχει περικοπεί το αναπτυξιακό πρόγραμμα για την ανακαίνιση τουριστικών μονάδων στην Πελοπόννηαο αγγίζοντας μόνο το 40% περίπου με αποτέλεσμα η ροή κονδυλίων να είναι κάτω του μετρίου με ότι αυτό συνεπάγεται για θέσεις εργασίας αλλά και τόνωση του τουριστικού προιόντος. Παράλληλα προσθέτει ότι πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες απο την μεριά των ξενοδόχων για μείωση τιμών χωρίς υποχώρηση στις προσφερόμενες υπηρεσίες αλλά και αρωγή απο την Ελληνική πολιτεία. Καυτηριάζει πάντως το γεγονός ότι δεν έγινα σημαντικά βήματα για τον τουρισμό τα τελευταία χρόνια απο τις Κυβερνήσεις που απο ότι φαίνεται ασχολήθηκαν μόνο με...σκάνδαλα και μίζες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages