Ευθύνη του ΚΤΕΛ η απουσία 120 δρομολογίων λέει ο Μερκούρης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ευθύνη του ΚΤΕΛ η απουσία 120 δρομολογίων λέει ο Μερκούρης

ΑΝΟΙΚΤΗ επιστολή προς τους γονείς των μαθητών και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων έστειλε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Τριφυλίας Γιάννης Μερκούρης, ενημερώνοντας σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σχετικά με την μεταφορά των μαθητών καταλογίζοντας ευθύνες στον ανάδοχο του έργουγια την αναταραχή που δημιουργήθηκε ζητώντας εξηγήσεις από τους αρμόδιους.
Πιο αναλυτικά τονίζει ότι "Αγαπητοί γονείς,
Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά σας. Όπως γνωρίζετε όγδοη ημέρα σήμερα λειτουργίας των σχολείων, η μεταφορά των μαθητών δεν έχει ξεκινήσει.
Συμμεριζόμενοι των αγωνία σας, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε.
Η μεταφορά των μαθητών μέχρι 31/12/2011 γίνεται με ευθύνη της αιρετής περιφέρειας η οποία έχει υπογράψει σύμβαση με το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας. Το ΚΤΕΛ στη συνέχεια ως ανάδοχος έχει επωμισθεί την ευθύνη υλοποίησης αυτής της σύμβασης – υποχρέωσης.
Δυστυχώς, μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και τα παιδιά βρίσκονται εκτός σχολικών αιθουσών.
Αγαπητοί γονείς,
Αντί το ΚΤΕΛ να αναλάβει την ευθύνη της αδικαιολόγητης αυτής καθυστέρησης μεταθέτει την ευθύνη στους Δήμους. Η μετατόπιση των ευθυνών προς τους Δήμους είναι αυθαίρετη και άδικη.
Ο Δήμος Τριφυλίας έχει έγκαιρα υποβάλει αρμοδίως τα απαραίτητα στοιχεία (αριθμός μεταφερόμενων μαθητών, ονοματεπώνυμα αυτών, απαιτούμενα δρομολόγια, ώρα άφιξης και αναχώρησης κλπ) και έχει αναρτήσει τη διακήρυξη για το διαγωνισμό του έργου «Μεταφορά μαθητών από 01/01/2012», οπότε θα είναι και υπεύθυνος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages