Εικόνα εγκατάλειψης στην Δ.Ε Κυπαρισσίας σε παραλία και πλατείες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Εικόνα εγκατάλειψης στην Δ.Ε Κυπαρισσίας σε παραλία και πλατείες

ΣΕ απίστευτα χάλια βρίσκεται η Δημοτική ενότητα Κυπαρισσίας με εικόνα εγκατάλειψης σε καίρια σημεία περιμένοντας από την Δημοτική αρχή έστω να επιτελέσει τα βασικά και ουσιώδη για την καθημερινότητα. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές για την κατάσταση που επικρατεί την ώρα μεν που υπάρχουν προβλήματα, όμως από όσο γνωρίζουμε οι αναγνώστες μας θαυμάζουν τα χάλια σε ορισμένες περιπτώσεις που δείχνουν ότι η πόλη έχει εγκαταλειφθεί.
ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΩΤΟ: Η παραλία του Αη Λαγούδη μπορεί να πήρε Γαλάζια Σημαία και να έγιναν οι αθλητικές εκδηλώσεις που στοίχισαν αρκετές χιλιάδες Ευρώ όπως και ορισμένες πολιτιστικές αλλά τουλάχιστον στην πλατεία μάζεψαν την εξέδρα. Όμως στην παραλία η εξέδρα που διεξάγονταν οι αγώνες Beach Volley και άλλες εκδηλώσεις έχει καταρρεύσει με τα καλύμματα στις θέσεις των θεατών να έχουν ξεσκιστεί από τους ανέμους και την βροχή, ενώ ο αθλητικός χώρος είναι για κλάματα. Δεδομένου ότι το καλοκαίρι πέρασε κανείς δεν φρόντισε τουλάχιστον να συμμαζέψει την κατάσταση έστω και τώρα που οι επισκέπτες θαυμάζουν τα χάλια μας.
ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Εντάξει είπαμε, γνωρίζαμε ότι οι πανηγυριώτες θα άφηναν τα σκουπίδια τους στον χώρο της Ευαγγελίστριας που θύμιζε δρόμο της..Ουγκάντα αλλά τουλάχιστον θα ολοκληρωνόταν το συμμάζεμα για το σκουπιδαριό στην περιοχή. Διαπιστώσαμε ότι τόσο στην πλατεία Αποδήμων όσο και στη δυτική πλευρά της τα σκουπίδια έκαναν πάρτυ ενώ κάδοι, στρώματα και άλλες σαβούρες κοσμούσαν την πλατεία όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες μας. Μάλλον καλά τα έσοδα του πανηγυριού αλλά τουλάχιστον επειδή είχαμε ακούσει ότι θα είναι ανταποδοτικά, δυστυχώς δεν το είδαμε έστω στην πράξη ξεκινώντας από την .....καθαριότητα.....Μάλλον ο Καλλικράτης είναι η δικαιολογία για το χάλι στην πόλη μας.
Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages