ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ: 'Θα πτωχεύσουμε οπωσδήποτε, εάν..." - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ: 'Θα πτωχεύσουμε οπωσδήποτε, εάν..."

ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΑΝ….
Του ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Μόνο ανόητοι ελπίζουν ότι δεν θα πτωχεύσουμε ως χώρα εάν εφαρμόσουμε το γλυκό λαϊκίστικο δόγμα «δεν πληρώνω - δεν πληρώνω». Είναι αξιέπαινο εφεύρημα, όχι ελληνικό, (κι αυτό εισαγόμενο είναι και ακριβοπληρωμένο) το κύριο, επίμονο και ανυποχώρητο σύνθημα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος. Και όχι μόνον. Πάντα και παντού υπάρχουν πονηροί και αφελείς παρατρεχάμενοι. Το οποίον ΚΚΕ ως δογματικό και πάλι προσφάτως δεδηλωμένο ως σκληροσταλινικό κόμμα, προσφεύγει, ορθώς, σε ένα ασφαλές εγχείρημα να προσεγγίσει και να καταλάβει την εξουσία. Και να δούμε μετά ποιός θα τολμήσει να ανθυποδιανοηθεί ξανά το «δεν πληρώνω»! Ότι θα πτωχεύσουμε οπωσδήποτε μας τονίζεται και μας απειλείται από κάθε πλευρά «αν δεν πληρώσουμε τα δάνειά μας». Βεβαίως τότε χαράς ευαγγέλια – η λέξη ευαγγέλια αφαιρείται καθότι θρησκευτική λέξη και το ΚΚΕ άθρησκο και άθεο δεν τη δέχεται. Διότι για να «δεχθείς» την επιβολή του Κομμουνισμού, πρέπει να μην έχεις απολύτως τίποτα, να είσαι πάμπτωχος. Και αυτό –και όχι μόνον – θα έχει συμβεί όταν πτωχεύσουμε. Αλλά τότε δεν θα έχει «δεν πληρώνω».
Γιατί θα πληρώνεις προκαταβολικά. Αφού θα έχεις ένα μισθό τύπου χωρών που ακόμη έχουν Κομμουνισμό. Δηλαδή από 25-60 Ευρώ μηνιαίως. Το γράφω γιατί εγώ «γουστάρω» αυτές τις χώρες και τις επισκέπτομαι. Όμως για να είμαστε και απολύτως ακριβοδίκαιοι δεν θα επεβάλετο Κομμουνισμός, που δεν θα λέγεται αλλά θα είναι Κομμουνισμός, στην Ελλάδα επειδή θα το ήθελε το ΚΚΕ. Αλλά επειδή είναι ένα παλιό πρόγραμμα, πριν το 1967 που τυχαίως δεν υλοποιήθηκε τότε. Ένα πρόγραμμα που δεν ήταν επιθυμία της τότε θεωρούμενης πανίσχυρης Σοβιετικής Ενώσεως. Το αντίθετο μάλιστα. Η Σοβιετική Ένωση δεν το ήθελε πλέον. Γι’ αυτό και το πρόδωσε και βγήκαν οι Συνταγματάρχες και ο Ταξίαρχος και με προτροπή μάλιστα εκείνων που κάνουν τους αντιστασιακούς σήμερα.
Ο ταξίαρχος, (Παττακός) ακόμη και σήμερα, στα εκατό του χρόνια, διερωτάται και δαγκώνεται, γιατί οι πορείες των «αντιστασιακών κατά της χούντας» για την επέμβαση της 21ης Απριλίου 1987 δεν γινόντουσαν και δεν γίνονται μπροστά στην πρεσβεία της Σοβιετικής Ενώσεως. Και θα πεθάνει, αν ποτέ, με αυτό το καυτό μαράζι. Γιατί αυτός ξέρει ποιοι τους οδήγησαν στην επέμβαση του Στρατού. Κακομοίρη μου λαέ, και τότε και τώρα εσύ είσαι το θύμα, «που όλα τα ξέρεις». Και προ πάντων το γιατί φωνάζεις. Και το γιατί θα ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, «ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ».
ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages