Οργή από τους πολίτες για τα αλλεπάλληλα χαράτσια με αιχμές για το πολιτικό σύστημα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Οργή από τους πολίτες για τα αλλεπάλληλα χαράτσια με αιχμές για το πολιτικό σύστημα



ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ και εξοργισμένοι με τους...πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα με αφορμή τα χαράτσια εμφανίζεται σύμφωνα με το www.kyparissianews.com το εκλογικό σώμα στη Τριφυλία σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην αγορά της περιοχής για τις αντιδράσεις που ήρθαν με αφορμή το τσουνάμι σκληρών μέτρων που ψήφισαν οι βουλευτές του Νομού μας.
Στο κέντρο της αγοράς της πόλης ο κ. Κώστας Βλαχούλης μας δήλωσε ότι "η κρίση συνεχίζεται και ο κόσμος κλαίει από τα μέτρα, δεν έχει χρήματα οπότε δεν μπορεί να κινηθεί τίποτα, η αγορά είναι στο ναδίρ και ετοιμάζονται να βγουν πλέον στο δρόμο" ενώ για τα χαράτσια στα ακίνητα πρόσθεσε ότι "ο κόσμος έφτιαξε ένα σπιτάκι με χίλια βάσανα και αυτό με μεθοδικότητα σκοπεύουν να το πάρουν αφού πλέον είμαστε αναγκασμένοι όσοι τουλάχιστον έχουν χρήματα να πληρώσουν το χαράτσι και είναι ικανοί να μας πάρουν ακόμα τα σπίτια μας". Ο κ. Φώτης είπε ότι όλοι περνούν δύσκολα ενώ ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει τέτοια κατάσταση λέγοντας χαριτολογώντας ότι "άμα θέλουν να βάλουν κι άλλα χαράτσια για να συμμορφωθούμε επιτέλους και όποιος δεν έχει να πληρώσει θα πάρει τον μπούλο, συστήνω στον κόσμο όμως ψυχραιμία".
Ο διανοούμενος κ. Γιώργος είπε ότι "στα ποιήματά μου μιλάω για την οικονομική κρίση που τσακίζει κόκαλα και δημοσιεύτηκαν στην Φωνή ιδίως εκείνο για τους αγανακτισμένους και το μόνο που ποντάρω είναι στον Θεό για την ύφεση που έχουμε προσπαθούν να επιβάλλουν την παγκόσμια Κυβέρνηση για να βάλουν στο χέρι, θεωρώντας ότι το χάος θα διατηρηθεί ως το 2013" προσθέτοντας ότι 'δεν πρέπει να μας απογοητεύουν για να πέσουμε στο λιμάνι να πνιγούμε όταν οι ίδιοι ευθύνονται για αυτό το χάλι που μας έφεραν....'. Ο κ. Χρήστος μας είπε ότι "μας στίψανε και να σηκωθούν να φύγουν αφού φέρουν τα κλεμμένα πίσω στην χώρα" ενώ ο κ. Αδαμόπουλος Γ. συμπλήρωσε ότι "να σηκωθούν επιτέλους να φύγουν οι απατεώνες, οι κλέφτες, οι ψευτοκουλτουριάρηδες που μας ξεζούμισαν και είμαστε αναγκασμένοι να τα πληρώσουμε οπότε να ξεκουμπιστούν να φύγουν από την χώρα τώρα, αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν ντρέπονται και δεν αισχύνονται για τα χάλια μας" ενώ ο κ. Παναγιώτης δήλωσε ότι "όχι μόνο γαιδούρια και γομάρια που είπε ο Ροντούλης στη Βουλή είναι οι πολιτικοί μας αλλά κάτι περισσότερο από όσα είπε ο κ.Ροντούλης μας κατάντησαν οι 300 της Βουλής να μιλάμε τόσο άσχημα για τα χάλια που μας οδήγησαν όταν παλιότερα ήμασταν καλύτερα". Αρκετοί βέβαια μας είπαν ότι μόνη λύση είναι οι εκλογές ενώ ακούσαμε την φράση ότι "μας πήραν το σπίτι τώρα μας παίρνουν και τα κουφώματα'.
Αρκετοί πολίτες αμφιβάλλουν ότι οι θυσίες τους θα πιάσουν τόπο όπως εξέφρασε ο κ. Γιώργος θεωρώντας ότι πλέον θα ακούμε 'σκληρά μέτρα χωρίς αποτέλεσμα οπότε να πάνε από εκεί που ήρθαν ενώ ο κόσμος γνωρίζει από τώρα τι τους περιμένει', ενώ ο κ. Κασσέρης είπε ότι 'δυστυχώς ξεμείναμε και μας κάνουν να πεταγόμαστε ακόμα και στον ύπνο μας'. Τέλος ο κ. Τάκης κατέληξε λέγοντας ότι "μας ξελιγώσανε στην πείνα και ας έρθουν εδώ να πάρουν τα 490 που λαμβάνω σύνταξη να πληρώσουν υποχρεώσεις και να επιβιώσουν, ενώ για τα χαράτσια τα έφαγαν όλοι μαζί και τώρα ζητούν από εμάς των 490 ευρώ να πάρουν τα ποσά που διεκδικούν παράνομα" ενώ μας εξομολογήθηκε ότι πολλές φορές επαφύεται στην καλή καρδιά των φίλων που του δίνουν χρήματα και όταν χρειαστεί τον βοηθούν να επιβιώσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages