Ετοιμότητα για αναβάθμιση Κέντρων Υγείας του Νομού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ετοιμότητα για αναβάθμιση Κέντρων Υγείας του Νομού

Στέλνεται αύριο 21.09.2011 για δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ. η περιληπτική διακήρυξη του έργου «Βελτιώσεις κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών εγκαταστάσεων του Κ.Υ.Αγίου Νικολάου» συνολικού προϋπολογισμού 121.800,00 €, με ημερομηνία διενέργειας την 11.10.2011.
Η ανωτέρω παρέμβαση κτιριακών βελτιώσεων και αναβάθμισης είναι η πρώτη που γίνεται σε δομές της Α’βάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Μεσσηνία, για να ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εργασίες στο Κ.Υ.-Α.Ν.Μ. Πύλου συνολικού προϋπολογισμού 235.000 €.
Ταυτόχρονα η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ένταξης στο ΕΣΠΑ για τις βελτιώσεις κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και στο Κ.Υ.Μεσσήνης.
Επίσης με απόλυτα ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν και οι διαδικασίες για την κατασκευή των τεσσάρων (4) Περιφερειακών Ιατρείων στα Δ.Δ. Βλαχόπουλου, Μεθώνης, Πεταλιδίου και Άριος, συνολικού προϋπολογισμού 600.000,00 €.
Υπογράφηκε σήμερα η οικοδομική άδεια του Π.Ι.Πεταλιδίου και τις επόμενες ημέρες ο φάκελος ολοκληρωμένος και ώριμος θα υποβληθεί στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για ένταξη στο ΕΣΠΑ.
Υπενθυμίζεται ότι φορέας υλοποίησης και των τεσσάρων (4) Περιφερειακών Ιατρείων, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Σκοπιμότητας, έχει οριστεί το Γ.Ν.Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages