Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της Μαραθόλλακας... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της Μαραθόλλακας...

Στην έκτακτη Γ.Σ. των μελών και φίλων της «Ομάδας Δράσης για τον Ταΰγετο» στις 26.9.2011 και με δεδομένο πως στη Μαραθόλακκα Ταϋγέτου χρησιμοποιούνται και οι δύο χωματερές-παλιά και νέα Μαραθόλακκα από το Δήμο Καλαμάτας-αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:
1. Αν για την προγραμματισμένη τελική δίκη την 3η Νοεμβρίου 2011 σχετικά με την νομιμότητα της παλιάς χωματερής, η οποία ήδη έχει κριθεί με τρεις δικαστικές αποφάσεις παράνομη, ο Δήμος Καλαμάτας καταθέσει προτάσεις και ζητήσει την επαναλειτουργία της, τότε θα αντιδράσουμε δυναμικά.
2. Να υποστηριχθεί και πάλι νομικά η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας την 27η Νοεμβρίου 2011 στο αίτημα των Πολιτιστικών Συλλόγων της Αλαγονίας για την ακύρωση της απόφασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την οποίαν παραχωρήθηκαν 31 στρ. δασικής έκτασης στη θέση νέα Μαραθόλακκα και τα οποία σήμερα χρησιμοποιεί η εταιρία RAM, ήδη δε ο χώρος αυτός είναι η νέα χωματερή.
3. Προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες της πόλης μας για το θέμα των χωματερών στον Ταΰγετο, να γίνουν ενημερωτικές επαφές με φορείς αλλά και για να προγραμματιστεί πορεία επίσκεψη-διαμαρτυρία σ’ αυτές.
4. Η αβελτηρία της Περιφέρειας και της Δημοτικής Αρχής, όπως και η κρυφή πρόθεσή τους να είναι για πάντα ο Ταΰγετος ο μοναδικός σκουπιδότοπος της περιοχής μας, παρ’ όλες τις κατά καιρούς εξαγγελίες για διαδικασίες εξεύρεσης νέας θέσης, μας κρατά σε εγρήγορση για νέους αγώνες αφού φτάσαμε στον 8ο χρόνο λειτουργίας του και ευτελισμού του βουνού μας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages