Αίσιο τέλος η περιπέτεια της 5χρονης που απήχθη... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Αίσιο τέλος η περιπέτεια της 5χρονης που απήχθη...

ΑΙΣΙΟ τέλος είχε η περιπέτεια ενός παιδιού που παρά την δικαστική εντολή παράνομα είχε κρατηθεί από τον πατέρα του για περισσότερο διάστημα απασχολώντας την τοπική κοινωνία για μέρες.
Πιο αναλυτικά συνελήφθη στη Γερμανια απο την Interpol καθώς είχε εκδοθεί σχετική εντολή εντάλματος σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, ο 40χρονος πατέρας ο οποίος από τον Αυγούστου κράτησε παρανόμως την 5χρονη κόρη του απο την πρώην συζυγο του και μητέρα του κοριτσιού που διαμένουν μόνιμα στην Κυπαρισσία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία βάση της δικαστικής απόφασης που προέβλεπε δικαιώματα του συζύγου για επαφή με την μικρή αφού διέμενε μαζί της για προβλεπόμενο χρονικό διάστημα στην συνέχεια το κοριτσάκι δεν επέστρεψε στη μητέρα του με αποτέλεσμα να δηλωθεί εξαφάνιση και να αναζητηθεί από την μητέρα του αλλά και συγγενικό περιβάλλον.
Η υπόθεση έφτασε στα υψηλά κλιμάκια της Αστυνομία και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα που κρατούσε παράνομα το κορίτσι με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην μητέρα του μετά την περιπέτεια που έζησε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages