Αλβανός ο δολοφόνος του 79 χρονου στη Σπηλιά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αλβανός ο δολοφόνος του 79 χρονου στη Σπηλιά

Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματικών Ερευνών Καλαμάτας, η ανθρωποκτονία του 79χρονου, που διαπράχθηκε στη Σπηλιά Μεσσηνίας. Ο 79χρονος είχε βρεθεί, σε ύπτια θέση από συγχωριανό του, νωρίς το πρωί της 10ης Μαΐου 2011, χωρίς να φέρει εμφανή τραύματα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας Αλβανός, ο οποίος, δύο μέρες πριν τον εντοπισμό του θύματος, την 8η Μαΐου 2011 το βράδυ, συναντήθηκε με το θύμα σε αγρόκτημα και αφού διαπληκτίστηκαν, για οικονομικούς λόγους, του προκάλεσε το θάνατο, συμπιέζοντας του τον τράχηλο, με άγνωστο αντικείμενο. Στη συνέχεια, ο δράστης, αφού πήρε τα κλειδιά από την τσέπη του παντελονιού του θύματος, πήγε στο σπίτι του, όπου και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Η δικογραφία, που σχηματίσθηκε σε βάρος του αλλοδαπού, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας. Επιπλέον, σε βάρος του αλλοδαπού, εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Τρίπολης για ληστεία. Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και την προανάκριση, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages