Αει Δημοψηφίσου....με λαική εντολή εκλογών... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Αει Δημοψηφίσου....με λαική εντολή εκλογών...

Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν όπως η ελληνική ταινία: Ο κ. Πρωθυπουργός 'στρίβειν δια του Δημοψηφίσματος' μετά τα όσα ακούστηκαν στα τηλεοπτικά παράθυρα όπου όλο το βράδυ οι περιφερόμενοι υπουργοί έπαιζαν το γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι της κολοκυθιάς χωρίς όμως να αναλύεται το καθοριστικό ερώτημα της πολιτικής κίνησης.
Ωστόσο είχε ενδιαφέρον αυτό που ξεστόμισε ο Πρετεντέρης. "Μήπως ο Παπανδρέου προχωρά στη διενέργεια δημοψηφίσματος για να βρει έναν τρόπο να αποχωρήσει εάν απορριφθεί αυτό από τον κόσμο;", ρώτησε ο δημοσιογράφος. Και εμείς... ρωτάμε επίσης :
1. Ποιό θα είναι το ερώτημα που ως τώρα ουδείς γνωρίζει και πότε θα γίνει το δημοψήφισμα;
2. Γιατί δεν έγινε επίκληση της λαικής ψήφου νωρίτερα και έγινε τώρα όταν άπαντες γνωρίζουν ότι στην Ευρώπη και παγκοσμίως πρώτα διεξάγεται δημοψήφισμα και μετά συνομιλείς;
3. Ποιές οι τεχνικές λεπτομέρειες του εγχειρήματος και τι θα ακολουθήσει αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό και δρομολογήσει άλλες πολιτικές εξελίξεις;
Ουσιαστικά οι περιπέτειες της χώρας δεν ολοκληρώνονται με την πολιτική αυτή κίνηση αλλά θα έχουν συνέχεια, ιδίως τώρα που αυτό το μήνα έχουμε τον καυτό εορτασμό του Πολυτεχνείου που πιθανολογείται ότι θα αποτελέσει προπομπό καταλυτικών εξελίξεων...Ι.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages