Κινέζοι αξιωματούχοι αγοράζουν οικόπεδα στη Δυτική Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Κινέζοι αξιωματούχοι αγοράζουν οικόπεδα στη Δυτική Μεσσηνία

Εισβολή Κινέζων με επικεφαλής τον πρέσβη της Υπερδύναμης στην Ελλάδα δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες η Φοινικούντα. Στο γραφικό τουριστικό χωριό της Μεσσηνίας κλείσθηκαν και συμφωνίες αγοράς οικοπέδων μεγάλης αξίας. Μάλιστα το ένα από τα συγκεκριμένα είναι για τον ίδιο τον πρέσβη και πρόκειται για παραθαλασσιο ακίνητο μεγάλης αξίας έκτασης δέκα στρεμμάτων.
Ο Κινέζος πρέσβης έκανε μπάνιο στα καθαρά νερά της περιοχής, απόλαυσε το εξαιρετικό φυσικό τοπίο συνοδευμενος και από άλλα στελέχη ενώ είδε και προκαθορισμένα οικόπεδα. Κατέληξε για την αγορά συγκεκριμένου και εδωσε τα χέρια με τον Ιδιοκτήτη του. Πέρα από την συγκεκριμένη πράξη όμως είναι βέβαιο ότι ανοίγει και μια διαφορετική αγορά για την περιοχή καθώς μέχρι τώρα δεν είχαν κάνει την εμφανισή τους οι Κινέζοι και οι όποιες αγοραπωλησίες είχαν κυρίως Βορειοευρωπαικό ενδιαφέρον.
Ο πρέσβης της Κίνας θέλει να φτιάξει τουριστική παραθεριστική κατοικία στην περιοχή ενώ θεωρείται θέμα χρόνου και η ελευση και άλλων επιχειρηματιών στην Φοινικούντα από την Κίνα. Το ακίνητο που έκλεισε βρίσκεται λίγο έξω από την Φοινικούντα πάνω στην Θάλασσα και διαπραγματευόταν γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ το τελευταίο διάστημα.
Η αγορά γής στην Φοινικούντα είχε , όπως και σε όλη την Μεσσηνία καθίσει, αυτή την περίοδο,αλλά υπάρχει όπως μας έλεγαν κτηματομεσίτες της περιοχής ενδιαφέρον για ειδικά ακίνητα και αυτά είναι μεγάλα παραθαλασσια κτήματα για ιδιωτική χρήση ή δημιουργία επενδύσεων τουριστικού χαρακτήρα. Μάλιστα στα σκαριά βρίσκονται άλλεςδύο μεγάλες αγορές ακινήτων από Βορειοευρωπαίους αυτή την φορά επίσης στην περιοχή της Φοινικούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages